bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні посібники з ефективного комунікування від Інтерньюз-Україна
17.11.2016

Спеціально для працівників прес-служб ми зібрали найкращі практичні рекомендації та поради для ефективного комунікування реформ у посібнику «Комунікування реформ: планування, реалізація, оцінка» та брошурі «Інформування про реформи: практичні рекомендації та українські практики». Дедлайн - 24 листопада 2016 р.

Завдяки ним Ви зможете дізнатись про успішні стратегії інформування суспільства, український досвід комунікації реформ, навчитесь планувати та оцінювати ефективність своєї роботи.

Щоб отримати посібники безкоштовно заповніть анкету. Розглядатимуться усі заявки, які надійшли до 24 листопада 2016 року.

Свій примірник можна забрати:

  • в офісі Інтерньюз-Україна (Київ, вул. Ризька, 15) з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00;
  • вказати поштову адресу в анкеті.

Посібник «Комунікування реформ: планування, реалізація, оцінка» та брошура «Інформування про реформи: практичні рекомендації та українські практики» видані ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках Програми USAID РАДА, що реалізується Фондом Східна Європа. 

Довідка:  Програма USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що впроваджується Фондом Східна Європа та партнерами, має на меті сприяти становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.