bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Фонд громади Білоцерківщини» завітав до Центру реабілітації дітей «Злагода»
16.11.2016

11 листопада 2016 р. активісти ГО «Фонд громади Білоцерківщини», здійснили поїздку до вихованців Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода». Це заклад, що знаходиться в славному  місті понад Россю, стародавній - Білій Церкві, тут отримують виховання та реабілітацію близько 50 дітей, що опинилися у тяжких сімейних обставинах.

Погода видалася чудовою, був сонячний, хоча й прохолодний осінній день. На території Центру все ще квітли хризантеми. Керівництво закладу разом з дітлахами привітно зустріли активістів громадської організації, познайомилися та зробили міні-екскурсію.

Звичайно керівництво закладу піклується про дітей, але де чого й не вистачає, тому ми привезли необхідні речі, а саме: будівельну фарбу, різноманітні товари для творчості, квілінгу та декупажу, пластилін та заготовки для картин, фломастери, фарби, різнокольоровий папір, картон, засоби гігієни (шампуні, зубні парти), спортивний інвентар (волейбольний м'яч, тенісні ракетки та сітку для настільного тенісу), а також фотоапарат.

Приємною видалася поїздка, дружня атмосфера, приємні емоції, тепле спілкування, одним словом - все вдалося!

А за теплий прийом та щирі дитячі посмішки, спасибі дітлахам та керівництву Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

Ось так разом, згуртувавшись, ми здійснили поїздку і передали потрібні речі для дітей, котрі виховуються в Центрі соціальної реабілітації «Злагода», що в місті Біла Церква, адже «Всі ми – різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.