bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові відкрився Центр допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю
07.11.2016

З жовтня 2016 р. в місті Харків розпочав свою роботу Центр допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю, який створено за ініціативи ГО «Харківський правозахисний альянс».

Спеціалісти Центру надають внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО з обмеженими можливостями безоплатні юридичні та психологічні консультації, консультації зі створення власного бізнесу, пошуку роботи в Харкові та інших містах області, адаптації переселенців у нових містах.

На базі Центру працює гаряча лінія, де всі бажаючі зможуть отримати консультації або записатись на прийом до спеціалістів Центру. Окрім сервісної допомоги ВПО та учасникам АТО, громадські активісти планують розробити обласну Програму соціальної адаптації та правового захисту ВПО та ветеранів АТО з інвалідністю в Харківській області та організувати правозахисну школа для ВПО та ветеранів АТО з інвалідністю в місті Харків.

Контакти Центру допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю:

м. Харків, вул. Короленка 18-а.

+380 (67) 681 63 80, +380 (95) 508 30 08

Проект “Захист прав та соціально-психологічна адаптація ВПО та ветеранів АТО з обмеженими можливостями на сході України” реалізується ГО “Харківський правозахисний альянс” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.