bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочала свою діяльність платформа hopework.eu
18.10.2016

Hopework.eu представляє собою платформу, завдяки якій замовник має можливість розмістити свій проект, отримати заявки від потенційних виконавців та обрати того, хто підходить саме йому. Проект реалізовано естонською громадською організацією «Фонд молоді у науці та бізнесі» за підтримки Міністерства Іноземних Справ Естонії. hopework.eu представляє собою платформу, завдяки якій замовник має можливість розмістити свій проект, отримати заявки від потенційних виконавців та обрати того, хто підходить саме йому.

Останніми роками українські спеціалісти, такі як дизайнери, копірайтери, програмісти та перекладачі активно поповнюють ряди фриланс професіоналів та долучаються до роботи над віддаленими проектами. І це не дивно. Ринок фрилансу стрімко розвивається по всьому світу, а економічна ситуація в Україні залишається нестабільною та сприяє росту рівня безробіття в країні.

Але ми всі прагнемо жити в безпечному та благополучному світі, чи не так? Мати можливість займатись своїми улюбленими справами, розвиватись та творити. Ми всі віримо у краще майбутнє, нові можливості та виправдання наших сподівань. І об’єднавши наші зусилля, працюючи разом заради досягнення мети – ми зможемо перетворити наші мрії на реальність.

Саме в цьому полягає ідея проекту hopework.eu - об’єднати людей, які мають спільну ідею – працювати заради майбутнього, заради здійснення мрій та сподівань. 

hopework.eu представляє собою платформу, завдяки якій замовник має можливість розмістити свій проект, отримати заявки від потенційних виконавців та обрати того, хто підходить саме йому. При цьому мова йде про будь-який вид робіт, які можуть бути виконані на відстані за допомогою сучасних засобів зв’язку. При цьому не обмежуючи сферу реалізації – від розробки програмного забезпечення до створення дизайнерського проекту або перекладу наукової статті.

Щоб розпочати користуватися сервісом потрібно просто зареєструватись за посиланням та розмістити свій проект або переглянути наявних спеціалістів.

Наша платформа розроблена та організована таким чином, щоб забезпечити Вас не тільки зручним, але й безпечним сервісом. Сервіс підтримує проекти із погодинною та фіксованою оплатою, має функцію тайм-трекінгу, дозволяє налаштування поетапної оплати та резервування коштів. Також є зручна система обміну повідомленнями, а інтерфейс сайту представлено англійською на українською мовами.

Проект реалізовано естонською громадською організацією «Фонд молоді у науці та бізнесі» за підтримки Міністерства Іноземних Справ Естонії.

Запрошуємо Вас відвідати www.hopework.eu щоб дізнатись більше про сервіс та долучитись до нашої спільноти!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.