bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Одещині обговорили стратегічне планування розвитку територіальної громади
03.10.2016

29 вересня 2016 року Балтській міській раді Одеської області відбулась робоча зустріч з експертами по стратегічному плануванню громадської організації «Центр досліджень місцевого самоврядування та розвитку громад» рамках реалізації проекту «Створення єдиного соціального, економічного та управлінського простору в модельних об’єднаних територіальних громадах Півдня України».

У зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Єдуард Рабінович, заступники міського голови Валерій Желіховський та Федір Молодець, керівники виконавчих органів ради, старости.

Експерти проекту Сергій Саханенко, доктор наук з державного управління, та Наталя Колісніченко, кандидат наук з державного управління, представили досвід розробки стратегічних планів розвитку об’єднаних територіальних громад Півдня України.

В рамках зустрічі пройшло обговорення виконання “Календарного плану розробки Стратегії розвитку Балтської обєднаної територіальної громади”, визначення механізму залучення громадськості до розробки та обговорення ”Стратегії”.

Також, керівник проекту Геннадій Мурзановський та експерти обговорили з керівництвом Балтської міської ради формат та організаційні питання підготовки слухань: “Рік об’єднання: досягнення, перспективи та проблеми”, з нагоди річниці створення Балтської територіальної громади у жовтні 2016 року.

Метою проекту “Створення єдиного соціального, економічного та управлінського простору в модельних о’бєднаних громадах Півдня України” , що здійснюється ГО “Центр досліджень місцевого самоврядування та розвитку громад” є формування засад стійкого розвитку обєднаних територіальних громад Одеської області на основі розвитку єдиного соціального, економічного та управлінського простору.

Контакти

  • Колісніченко Наталя Миколаївна
  • [email protected]
  • +38 (063) 126 90 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.