bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернігові проводять інфогодини з питань децентралізації
29.09.2016

Інфогодини з питань децентрлізації та впровадження реформ проводяться в м.Чернігові кожної неділі з 13-00 до 15-00 в сквері Попудренко біля музичного фонтану.

Мета інфогодини полягає в інформуванні мешканців Чернігова про процес децентралізації в країні, участі громадян у впровадженні реформ, участі громадян в процесах прийняття рішень владою, а також в активізації громадян стосовно їх безпосереднього впливу на прийняття рішень владою.

Під час інфогодин мешканці м.Чернігова отримують корисну інформацію щодо децентралізації влади, електронних петицій та міцевих ініціатив: що зробити, аби ключові гравці місцевого самоврядування виконували обіцянки? як домогтися позитивних змін? до кого звертатись у разі виникнення проблеми?

Також мешканці Чернігова можуть задавати питання стосовно впровадження реформ та механізмів участі у прийнятті рішень, можуть ініціювати написання звернення до міської ради, можуть обмінюватись думками з однодумцями та вести конструктивний діалог.

Звернення, подані громадянами, покликані привернути увагу місцевих посадовців до існуючих проблем та нагадати їм, що вони мають реалізовувати надані їм владні повноваження та працювати на благо людей.

Інфогодини покликані максимально залучити громадян до життєдіяльності міста й участі у вирішенні проблем громади.

Інфогодини проводить координатор проектів ВГО “Інститут Республіка”

Контакти

  • Короваєва Богдана
  • 0933462059

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.