bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Розвиток життєвих, професійних та кар’єрних навичок» для педагогів
26.07.2016

З квітня по вересень 2016 року громадською організацією «Рух української неформальної освіти» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів та ГО «Центр Соціальна Дія» реалізується проект «Розвиток життєвих, професійних та кар’єрних навичок  педагогів ВПО».

Головною метою проекту є підвищення конкурентоспроможності освітян ВПО на ринку праці. Участь у проекті беруть педагоги зі Сходу, які були вимушені покинути свої домівки та переїхати жити та працювати в інші міста України. Також серед учасників проекту є освітяни, які працюють з дітьми з числа ВПО.

Програмою проекту учасникам запропоновано 4 навчальні модулі: Хмарна освіта, Сучасні тренди в освіті, Інструменти on-line педагога, Психологія успішної людини.

Впродовж 4 місяців педагоги оволодіють хмарними сервісами, які дозволять раціонально виконувати свою роботу, навчаться використовувати хмарні технологій під час організації навчального процесу, ознайомляться з сучасними трендами в освіті, опанують електронні інструменти та сервіси, завдяки яким можна презентувати себе та свою роботу. Педагогам з України про свій досвід розповіли освітні технологи з Естонії Людмила Рождественська та Марина Курвитс.

Наразі триває останній 4-й навчальний модуль. А у вересні пройде заключна конференція проекту у Києві, на якій зустрінуться найактивніші учасники проекту.

Більш детально ознайомитися з ходом проекту можна на сторінці проекту у Фейсбук.

З пропозиціями та питаннями можна звертатися до координаторів проекту Германа Артема та Бурдун Олени за електронною адресою [email protected].

Контакти

  • «Рух української неформальної освіти»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.