bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Тростянці обговорили дорожню карту розвитку підприємництва
25.07.2016

21 липня у Тростянецькій сільській раді Львівської області відбулося обговорення проекту Дорожньої карти розвитку малого і середнього підприємництва Тростянецької об’єднаної територіальної громади.

Учасниками стали старости сіл, працівники сільської ради, підприємці, керівники народних домів та представники громадськості. Обговорення проводилось з метою представлення заходів Дорожньої карти та збору пропозицій для включення до заходів Дорожньої карти.Дорожня карта – це розроблений за участі усіх  зацікавлених сторін комплекс заходів, реалізація яких дозволить покращити бізнес-середовище для малого і середнього підприємництва.

На початку зустрічі керівник Центру «Регіональний Розвиток» Володимир Крижанівський розповів про проект Дорожніх карт та про заплановані в рамках проекту заходи. Після цього експерти розповіли про заходи, які планують включити в Дорожню карту. В свою чергу, старости сіл Тростянецької об’єднаної територіальної громади коротко описали ситуацію у своїх селах, визначили основні проблеми території та можливості для розвитку. Серед основних проблем можна виділити такі, як занедбаність приміщень та інженерних комунікацій, непрозора власність на землю та споруди.

Незважаючи на проблеми, всі учасники підкреслили, що територія багата на пам’ятки природної та культурної спадщини, промоція яких дозволить розвинути туристичний потенціал території. Зокрема, на території є Стільське городище, каскад озер, гірськолижний витяг, замок графа Скарбика. Учасники обговорення зійшлися на тому, що необхідно здійснювати промоцію цих місць, розробити туристичні продукти, облаштувати туристичну інфраструктуру, адже це сприятиме приїзду туристів, а це, в свою чергу, – розвитку малого і середнього бізнесу.

Для довідки:

Захід проводився Центром «Регіональний Розвиток» в рамках Програми USAID «ЛІДЕРСТВО В ЕКОНОМІЧНОМУ ВРЯДУВАННІ». Метою діяльності в рамках проекту є вдосконалення Дорожньої карти розвитку малого і середнього бізнесу Тростянецької об’єднаної територіальної громади для покращення бізнес-середовища для МСП, а також проведення адвокаційної кампанії заходів Дорожньої карти.

Контакти

  • Володимир Крижанівський
  • Голова Центру «Регіональний Розвиток»
  • [email protected]
  • 38 (067) 67 03 529

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.