bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулася презентація проекту «Як налагодити співпрацю між міською владою та бізнес-середовищем»
18.07.2016

Громадська організація «ПРАВО», спільно з виконавчим комітетом Хмільницької міської ради, розпочали реалізацію проекту «Як налагодити співпрацю між міською владою та бізнес-середовищем», який дасть змогу налагодити співпрацю між міською радою та бізнесом. В рамках проекту планується напрацювати пропозиції до Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва в місті Хмільнику.

Презентація проекту відбулася 15 липня, під час якої керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох детально розповів про хід запланованої роботи та поетапно охарактеризував кожен її етап. Зокрема, він зазначив, що в рамках реалізації проекту планується провести засідання «круглого столу» провести дослідження потреб представників підприємницького середовища, розробити ряд пропозицій до річного плану регуляторної діяльності Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету на 2017 рік та пропозицій до Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2017-2018 роки.

Як зазначив Віталій Дорох, запропоновані заходи Дорожньої карти будуть максимально враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін, а реалізація самої Дорожньої карти дозволить зменшити регуляторні бар’єри та покращити бізнес середовище в місті Хмільнику.

В ході презентації проекту в присутніх виникало ряд питань, на які Віталій Дорох дав вичерпні відповіді.

Для довідки:

Проект громадської організації «ПРАВО» реалізується в в рамках Програми «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID ЛЕВ), за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Метою проекту є доопрацювання (вдосконалення) Дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва для зменшення регуляторних бар’єрів та покращення бізнес-середовища для МСП в місті Хмільнику Вінницької області.

Контакти

  • Громадська організація «ПРАВО»
  • 0680340964

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.