bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фільм «Тут є життя»: нові перспективи Чорнобиля
13.05.2016

Чорнобильські виклики неможливо здолати, якщо згадувати про цю тему раз на рік, в річницю аварії на ЧАЕС. Ці проблеми не здолати, якщо дивитися тільки на трагічну хроніку подій. Чорнобиль потребує нової перспективи. Саме цьому присвячений документальний фільм від комади Greencubator - «Тут є життя». 12 травня 2016 року у в MediaHub відбувся показ фільму та зустріч з його героями та командою проекту.

Телевізійна прем’єра фільму «Тут є життя» відбулася 13 травня о 22:10 на UA:Перший. З англійським перекладом фільм також вийде в супутниковій мережі для закордонного мовлення. 

Основна ідея фільму: для відновлення важливо жити зціленням, а не лише трагедією. Ось чому і в Чорнобильській зоні, і в інших місцях біди нам потрібно мислити майбутнім життям, його відродженням, а не лише ранами минулого. Фільм збудований на історіях людей, чиє життя пова’язане з Зоною відчуження, містом атомників Славутичем, ЧАЕС, роботою з радіоактивними небезпеками та захистом від них, наукою та унікальною екосистемою, яка відновилася в Зоні. 

Цей фільм став реальністю за підтримки наших партнерам - Konrad Adenauer Stiftung Ukraine та команди Ua: Перший, друзям та колегам у Міністерстві екології, Агентстві управління Зоною Відчуження, мерії Славутича, pripyat.com, drone.ua, та всім, хто говорив на камеру та ділився баченням майбутнього Чорнобильської зони.

Контакти

  • Greencubator
  • http://greencubator.info/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.