bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УКУ запрошує на Магістерську програму управління неприбутковими організаціями
22.04.2016

В Українському Католицькому Університеті стартувала вступна кампанія на єдину в Україні Магістерську програму управління неприбутковими організаціями.

Відбір слухачів Програми відбувається на конкурсній основі. Для реєстрації на програму кандидатам потрібно заповнити аплікаційну форму та відзняти коротке відео на тему «Не байдуже» і надіслати це на електронну адресу Інституту лідерства та управління УКУ: [email protected]. Наступним етапом для кандидатів стане співбесіда. Вступна кампанія на Програму триває до 15 липня 2015 року, а про результати зарахування буде повідомлено до 1 серпня 2016. Детальніше про умови вступу тут: http://bit.ly/1fXgeGW

Навчання на програмі розпочинається у вересні 2016 року і має модульний формат (8 модулів протягом 1,5 року). Слухачі програми вивчають шістнадцять навчальних курсів на різні професійні тематики: фінансовий менеджмент, комунікації в громадському секторі, стратегічне та операційне планування, законодавчі аспекти діяльності НДО, управління людським потенціалом тощо. Протягом навчання учасники готують дипломну роботу – бізнес-план для своєї громадської організації.

Нагадаємо, Магістерська програма Управління неприбутковими організаціями – це професійна програма, розроблена для учасників з досвідом роботи в громадській сфері та які прагнуть поглибити свої навики управління в неприбутковому секторі - для керівників громадських організацій, виконавчих директорів, керівників підрозділів або великих проектів, для всіх, хто приймає рішення в організації та готовий на зміни в своїй організації та громаді. Програма вже сім років поспіль реалізується Інститутом лідерства та управління УКУ (http://management.lviv.ua/). По завершенні учасники отримують диплом Українського Католицького Університету.

Більше про Програму можна прочитати:  http://goo.gl/iFlkpL .

Контакти

  • Інститут лідерства та управління УКУ
  • [email protected]
  • +38 097 851 23 24

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.