bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна онлайн-консультація з благодійності
08.04.2016

Онлайн-консультація з юридичних та фінансових питань благодійної діяльності – унікальний сервіс Українського форуму благодійників для благодійних фондів та організацій, інших НУО, а також підприємців, які займаються благодійністю.

Як створити благодійний фонд? Як адмініструвати і звітувати про отриману і надану допомогу? Як працювати з «гуманітаркою», бути соціальним підприємцем, оформлювати відносини з волонтерами? Про всі правові та бухгалтерські нюанси філантропії Вас безкоштовно консультують найкращі юристи, фінансисти й аудитори України.

Щоб скористатися онлайн-консультацією, слід зареєструватися на порталі з благодійності www.ufb.org.ua і поставити запитання. Після модерації воно буде надіслане експерту, який найкраще орієнтується у потрібній Вам сфері. Дочекайтеся повідомлення про відповідь, яке надійде на вказану при реєстрації електронну скриньку. Пройдіть за лінком у листі на Вашу відповідь. 

Експертні партнери онлайн-консультації:

«Василь Кісіль і Партнери» - провідна юридична фірма України з 24-річною історією і високим рівнем соціальної відповідальності;

Baker & McKenzie – одна з найбільших юрфірм у світі, консультує 80% найпотужнішого бізнесу на Землі, перша зарубіжна юридична компанія, яка відкрила офіс в Україні;

Аудиторська фірма «Аксьонова та партнери», незалежний член Міжнародна асоціація «Geneva Group International» і перша українська аудиторська фірма, яка на добровільній основі представила звіт про прозорість.

«Український форум благодійників, як перша в Україні професійна асоціація благодійних організацій,  сприяє розвитку професійної, етичної, підзвітної та ефективної благодійності. Ми прагнемо підсилити організаційну та професійну спроможність вітчизняних благодійних організацій. Саме тому ми створили платформу онлайн-консультування для надання безкоштовної професійної юридичної допомоги від лідерів юридичних послуг в Україні благодійникам, волонтерам, працівникам і засновникам благодійних організацій, які займаються благодійністю, але будучи неприбутковими організаціями не мають можливість консультуватися з професійними юристами з питань оподаткування, трудових правовідносин з найманими працівниками, правильності укладання договорів про надання благодійної допомоги, залучення волонтерів до благодійної діяльності, складання звітної інформації та інших поточних питань діяльності благодійних організацій.  Ми заохочуємо Вас бути професійними, відповідальними і підзвітними, щоб з кожним зростало бажання українців допомагати один одному»,  - прокоментувала Лариса Жигун, адвокасі-менеджер Українського форуму благодійників. 

Онлайн-консультація з юридичних та фінансових питань благодійної діяльності розташована тут: http://www.ufb.org.ua/helpdesk/main.html

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.