bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся круглий стіл щодо ефективного інформування громадян про люстрацію
24.03.2016

23 березня у м. Львів відбувся круглий стіл «Законна люстрація. Шляхи ефективного інформування громадян про люстрацію». 

Організатором заходу виступила БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

У заході прийняли участь голови та представники апеляційних судів областей, територіальних управлінь Державної судової адміністрації, головних територіальних управлінь юстиції в областях та громадські активісти Західного регуону України, а також. представники USAID «Справедливе правосуддя».

З липня 2015 року Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» розпочала реалізацію проекту «Інформаційна кампанія в Західному регіоні України «Законна люстрація».

Основним меседежем інформаційної кампанії є те, що люстрація має відбуватися виключно в рамках чинного законодавства, а будь-які незаконні дії щодо впливу на суд чи органи державної влади, навіть під патріотичними гаслами, нічого спільного з люстрацією не мають.

Круглий стіл був організований з метою обговорення поточного стану очищення влади та судової системи, пошуку найбільш ефективних інформаційних каналів для поширення інформації про люстрацію, обговорити шляхів залучення більшої кількості небайдужих громадян до моніторингу процесів люстрації в регіонах.

Під час обговорення проблем люстрації в Україні учасники дійшли висновку, що до процесу очищення влади необхідно залучати якомога більше громадян, адже багато хто з українців забув, що саме народ є джерелом влади.

Контакти

  • БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги»
  • 038720195

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.