bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві створено «Клініку конфліктів» - перший некомерційний центр вирішення спорів
04.03.2016

1 березня 2016 р. почав роботу перший в Україні професійний центр вирішення кримінальних, організаційних, сімейних та бізнесових спорів «Клініка Конфліктів».

Клініка Конфліктів  - це некомерційна платформа, заснована Інститутом миру і порозуміння. Клініка була створена у відповідь на численні прохання людей вирішити конфлікт, який склався у їх особистому чи професійному житті. Особливість Клініки в тому, що всі конфлікти тут вирішуються за допомогою технік медіації (альтернативного способу вирішення конфліктів) та за участі професійного посередника (медіатора). У результаті медіації приймається вигідне для усіх сторін рішення, економляться кошти та емоційні сили. Сама процедура є конфіденційною, посередник нейтральним, а процес неформальним.

Послуги Клініки Конфліктів цікаві у першу чергу сторонам судових проваджень, прокурорам та суддям, менеджерам з персоналу, соціальним педагогам, вчителям, людям, які працюють із соціально уразливими верствами населення, громадським активістам, студентам та сімейним парам.

Для того, щоб вирішити конфлікт, «клієнтам» Клініки потрібно лише зателефонувати або надіслати електронного листа. Протягом двох робочих днів за конфліктом буде закріплений медіатор та його супервізор – людина із багаторічним міжнародним досвідом посередництва.

Зазвичай послуги з вирішення конфліктів є оплачуваними або ж фінансуються в рамках грантових проектів. Ми створюємо Клініку на некомерційній основі, щоб сприяти зниженню рівня конфліктності серед українців.

Додаткова інформація - http://ipcg.org.ua/proekti/27/ або http://on.fb.me/21bliHP.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.