bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вийшов посібник для менторів «Рівний рівному»
21.01.2016

Посібник «Рівний рівному» підготовлений менторами програм неформальної освіти, які дотримуються переконання, що менторинг – це взаємодія рівних людей. Посібник підготовлено на основі практичного досвіду, набутого, зокрема, в програмі «Майстерня громадської активності». 

Автори посібника розглядають менторинг не лише як допомогу у реалізації проекту, а як частину особистісного розвитку ментора і підопічного (менті). Посібник виокремлює основні типи менті й пропонує рекомендації щодо роботи з кожним типом. Методичний інструментарій посібника включає опис етапів менторингу і техніки роботи на кожному з них.

Наприкінці посібника вміщено тест, за яким ментори можуть оцінити свою діяльність. Перелік корисних посилань та літератури дозволить поглибити знання з теми.

Посібник буде корисний також менеджерам компаній, громадським діячам, кураторам та викладачам вишів, педагогам, – усім, хто стикається з необхідністю передати знання й досвід менш досвідченим поки що колегам.

Посібник «Рівний рівному» підготовлено тренерською групою «Інша освіта» в рамках проекту «Діалог заради змін» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Фонду Роберта Боша та спілки MitOst e.V.

Завантажити посібник на сайті «Іншої освіти»

Інші посібники тренерської групи «Інша освіта» дивіться на сайті http://bit.ly/1WxaUsV

«Інша освіта» в соцмережах: Facebook.com/inshaosvita

Контакти

  • ГО «Інша освіта»
  • http://bit.ly/1WxaUsV
  •  Facebook.com/inshaosvita

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.