bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Адресна допомога сім’ям загиблих військових: допомогти родині вижити
18.01.2016

Благодійний фонд «Кожен може» розпочав реалізацію довгострокової програми допомоги членам сімей українських військових, які загинули в зоні АТО.

Ідея запуску програми належить діаспорянам, які підтримують співвітчизників в найтяжчіх випробуваннях.

В Україні зростає число сімей, які через конфлікт на сході втратили сина, батька, брата, рідну людину, а ще й єдиного годувальника. Ці сім’ї потребують не тільки психологічної допомоги, але й матеріальної, адже залишилися зовсім беззахисними в своїй біді.

Напередодні Нового року відбулася перша зустріч родин загиблих зі співробітниками та волонтерами фонду.

І хоча привід для знайомства невеселий, зустріч тривала у теплій атмосфері родинного свята: спілкувалися, грали, розказували про себе та свої сім’ї.

Одна з таких сімей - родина Шишко, яка у липні 2014 року втратила чоловіка, сина, онука та брата. Олександр був єдиним годувальником для своєї дружини та  дворічної доньки, а також для матері, яка опікується паралізованим батьком та донькою-інвалідом. Жінкам та старенькому дідусеві неможливо вижити без сторонньої підтримки.

Програма допомоги сім’ям загиблих військових спрямована на довготривале надання допомоги сім’ям саме в таких надскладних ситуаціях.

Зараз під опікою - 10 сімей, яким Благодійний фонд “Кожен може” щомісяця перераховує кошти на найнеобхідніші товари, надає всебічну підтримку та супровід. Але потреба в допомозі значно вища. Тож якщо ви, ваша родина, громада, спільнота, компанія друзів тощо надаєте перевагу адресній допомозі, допомозі конкретній родині, ця програма - для вас.

Еквівалент 30 євро, невелика сума, може допомогти родині загиблого героя пережити скрутні часи.

Ми раді, що програму допомоги родинам загиблих військових підтримали саме представники української діаспори, - зазначає Наталія Брук, куратор програми, волонтер БФ “Кожен може”, - адже донори (люди, які надають пожертви) навіть на великій відстані мають змогу познайомитися з конкретною родиною, зрозуміти її потреби, бути на зв’язку, підтримувати не тільки матеріально, але іноді - й морально. А ще усвідомлення того, що завдяки твоїй допомозі людина  долає життєві труднощі, розвивається, неймовірно мотивує на подальшу допомогу”.

Допомогти родині загиблого героя може будь-хто. Для цього достатньо звернутися до фонду. 

ПриватБанк

КОЖЕН МОЖЕ МБФ БО
ЕДРПОУ 39358226
МФО 300711
№ 26006052735797 UAH
Назначение платежа- благотворительный взнос 

Контакти

  • Міжнародний благодійний фонд “Кожен може”
  • [email protected]
  • http://everybodycan.com.ua/
  •  https://www.facebook.com/everybody.can.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.