bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Музей Казок: Територія чарівних пригод
23.12.2015

Новорічні дива стали реальністю! Двері Музею Казок відчинилися для відвідувачів. Якщо вам не вистачає новорічного настрою – пориньте у світ казки. Цього року Музей Казок відбувається на арт-заводі Платформа з 19 грудня 2015 по 10 січня 2016 року. Тут є величезні замети, тут дітлахи грають в сніжки, тут смачно пахне випічкою і в повітрі витає дух Різдва. Дід Мороз Музею Казок знає тисячі віршів про ялинку, але з радістю слухає їх у виконанні малюків!

Якщо ви довіряєте цифрам і фактам, а не емоціями, то ось вони: шоу-парк Музей Казок побудований з реалістичних декорацій на 2000 кв.м., де розмістилося понад 40 персонажів із цікавими іграми й оригінальним реквізитом, а діти не тільки спостерігають за дією казки, а й стають рівноправними героями сюжету!

За три дні в цьому вже змогли переконатися близько 4000 відвідувачів. Найсмачніший  перший день Музей Казок зробив благодійним і подарував соціально незахищеним дітям. За словами організаторів, до них зверталося багато волонтерів із проханнями про знижки для діток, які не мають можливості потрапити в Музей Казок. «А коли ж траплятися чудесам, як не на Новий рік!» - подумали засновнинки Музею. І в день відкриття безкоштовно побачити шоу-програму, з головою поринути в казку та пограти з улюбленими персонажами змогли близько 400 дітей у супроводі волонтерів. Серед них були діти-сироти, переселенці і діти учасників АТО. Але, як відомо, чудеса здійснюються цілком реальними людьми, і в даному випадку подарувати казку малюкам було б неможливо без допомоги та підтримки Арт-заводу «Платформа», івент-компанії «Ікра», ЦТ «Даринок» та Київського міського центру сім'ї "Родинний дім» виконавчого органу КМДА та Гуманітарного Штабу ГО «Всеукраїнська організація у справах вимушених переселенців». На цьому дива не закінчилися, тому що на наступний день в гості до Музею Казок прийшов сам мер міста.

Персонажі Музею роблять усе можливе, щоб втілити свої мрії у життя. Мрії завдяки Музею казок дають дітям можливість відчути себе супергероями та принцесами, градоначальниками та ремонтниками, вчителями та учнями.

Про Музей Казок говорять не тільки його творці, але і пишуть газети, знімають сюжети телеканали! Побачити на власні очі як Червона Шапочка пече пиріжки, Баба-Яга готує чарівне зілля, а Блискавка Маккуїн віртуозно вписується в крутий поворот, змогли: 5 канал, Максі-ТВ, Інтер, Культура, Перший національний. Преса і телебачення не просто відвідали театралізований фестиваль, а й поділилися своїми враженнями.

Не турбуйтеся, якщо вам не вдалося заїхати в гості до Казки та особисто влучити сніжкою в червоний ніс Сніговика або потиснути лапку вашому коханому персонажу. У Музею Казок http://muzeika.com ще залишилося море емоцій, тисячі ігор та мільйон посмішок для вас! Він працюватиме до 10 січня, а квитки, хоча їх вже небагато, але ще є в наявності!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.