bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святий Миколай відвідав ромських діточок у Сваляві
22.12.2015

Новорічні свята це найочікуваніший період у житті кожного: і дорослого і малюка. День Святого Миколая розпочинає традиційну декаду новорічних святкувань. В цьому році Миколай не пройшов повз ромських діточок.

В суботу, 19 грудня староста ромського поселення у Сваляві Матвій Балінт організував свято для мешканців табору. Цього разу ромським малюкам пощастило двічі більше, тому що їх відвідало аж два Миколая. До свята приєдналися співробітники Благодійного Фонду «Розвиток». У ролі одного із Миколаїв виступила юристка Фонду Рената Балог, переодягнувшись у костюм з традиційними елементами національного одягу. Іншим Миколаєм була соціальна працівниця Фонду Георгіна Пфайфер Поєднання традиційного одягу із торбою подарунків створило для ромських діточок незабутню своєрідну святкову атмосферу у таборі.

Приємно бачити, що дітки, які ще з дитинства зіштовхуються з багатьма перешкодами, щиро радіють гостям, дякують за подарунки, відкрито розважаються. Цікаво знати, які емоції відчувають ромські батьки, які так щиро радіють за своїх дітей, та і самі потайки, глибоко в душі веселяться. «Дітки розповідали про себе без зупинки. На українській мові розповідали віршики новорічної тематики. Дивлячись у ці чисті очі, щирі посмішки, віриться, що все буде гаразд у них», - розповідає Рената Балог.

Більше фото за посиланням rozvitok.org/photos/?album=1&gallery=56

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.