bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині пройшла Школа громадянської журналістики
21.12.2015

Протягом вересня-грудня за ініціативи ГО «Суспільна служба правової допомоги» на Луганщині відбулась «Школа громадянської журналістики». У Школі взяли участь 25 громадських активістів та журналістів регіону.

За цей час учасники Школи прослухали 6 лекцій на теми цифрової безпеки, редакційної політики ЗМІ в умовах конфлікту, проведення журналістських розслідувань та європейських стандартів висвітлення виборів, висвітлення проблем ВПО, використання нових медіа та менеджменту в регіональних медіа. Тренерами Школи у вересні стали Ірина Чулівська («Інститут масової інформації»), Володимир Лермонтов («Паралель-медіа»), Ганна Руденко (ІА «Восход-медиа») та Ірина Кошман (Завідувач кафедри журналістики СНУ ім. В. Даля).

«Головне завдання Школи громадянської журналістики це підвищення впливовості регіональних медіа та розвиток співпраці між громадськими активістами та ЗМІ в сфері контролю за владою та боротьби з корупцією», - відмітив керівник організації Максим Данильченко.

Метою проекту «Розвиток громадянської журналістики та підтримка блогерів на Луганщині», що здійснюється  ЛОО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні є підвищення обізнаності та правової свідомості сільських мешканців та мешканців окупованих міст Луганщини за допомоги розвитку та підтримки громадянської журналістики в регіоні.

Контакти

  • ГО «Суспільна служба правової допомоги»
  • Данильченко Максим Олексійович
  • [email protected]
  • 0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.