bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколай завітав у Білу Церкву до дітей зі «Спілки неповних та багатодітних сімей «Ластівонька»
18.12.2015

Зовсім скоро 19 грудня - День Святого Миколая, всі діти з нетерпінням чекають на цього дня! Заздалегідь малюки намагаються добре себе вести, адже лише слухняним дітлахам Святий Чудотворець приносить подарунки.

З цієї нагоди громадська організація «Фонд громади Білоцерківщини» вирішили подарувати свято для діточок зі «Спілки неповних та багатодітних сімей «Ластівонька», організувавши поїздку в ТРЦ «OCEAN PLAZA».

Вранці 16 грудня автобус з дітлахами  відправився  у напрямку Києва. Від Білої Церкви до столиці майже 80 кілометрів, їхати майже годину, але час промайнув швидко, зовсім непомітно, бо попереду наших діток чекає багато приємних сюрпризів та незабутніх вражень! І ось ми вже під’їхали до станції метро «Либідська», широкі вулиці, висотні будинки, парк, сквери, дитячі майданчики,  ось той самий довгожданий ТРЦ «OCEAN PLAZA», який користується величезною популярністю, тут  зручно робити покупки, а після можна пообідати та відпочити, і все це  в одному місці!

Спочатку діти розважалися в парку атракціонів «HAPPYLON» - це справжній казковий острівець дитячих щирих посмішок, простір радості, добра та веселощів! Атракціони, ігрові автомати,  яскраві шоу анімації.  «HAPPYLON»  виконаний у океанічному стилі, справжнє підводне царство, казкова країна, де діти  отримують радість та пізнають світ через гру, це найрадісніші миттєвості, які довго будуть в пам'яті!

Потім на дітлахів чекав  майстер-клас з виготовлення піци під керівництвом шеф-кухаря ресторану італійської, японської та мексиканської кухні - «Chili Pizza». А також святковий обід, величезні смачнючі піци, хрустка картопля фрі, різноманітні напої, а на десерт – солодкі тістечка! Обід у ресторані «Chili Pizza» став незабутнім і дуже-дуже смачним! Дитячі оченята сяяли від захвату та емоцій, бо вони вперше відчули себе відвідувачами-клієнтами справжнього шикарного ресторану, це їм  запам’ятається надовго!

Потім ми ще подивилися на величезний акваріум, побачили красу і витонченість дивовижного різноманіття тваринного світу, що мешкає у водах світового океану.  На відстані витягнутої руки тут можна побачити зубастих хижаків, зграї тропічних рибок і справжні корали.  Адже нас зустрів чарівний світ яскравих фарб і різноманітність форм підводного життя.

День був насиченим позитивними враженнями, проте час повертатися додому! Діти повернулися веселі, енергійні та надзвичайно задоволені!

Ми – команда новоствореної громадської організації «Фонд громади Білоцерківщини» - Надія Карпенко, Оксана Тюпа, Артем Зайцев, Людмила Савченко, хочемо виразити слова глибокої вдячності керівництву, адміністрації, всьому персоналу  розважального центру «Happylon» та  ресторану «Chili Pizza» за те, що посприяли у проведенні незабутнього дня для діточок «Спілки неповних та багатодітних сімей «Ластівонька» із міста Біла Церква.

А за координацію, спасибі  прекрасній людині, яка ініціює багато соціальних заходів, зокрема відкритого Чемпіонату зі «STREET WORKOUT» – Оксані Сахаровій.

Від щирого серця зичимо Вам  міцного здоров’я, щоб починати кожен день, кожну гарну справу з натхненням, силою та енергією!

Це одна з невеличких наших ініціатив, але ми знаємо, що принесли радість в життя цих діток, тим самим вселивши в них віру в добро та милосердя, бо щастя насправді не в матеріальному, а в людському спілкуванні, у дружбі, у піклуванні людей, які поруч!

Всіх вітаємо з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, нехай життя буде сповнене чудес та приємних сюрпризів, успіхи та перемоги ллються мармеладним дощем, а радісні усмішки ніколи не зникають з  облич! 

Контакти

  • ГО «Фонд громади Білоцерківщини»
  • Надія Карпенко
  • [email protected]
  • (096)200-68-40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.