bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині ВПО допомагають адаптуватись через арт-терапію та розвиваючі гуртки
15.12.2015

З початку листопада в Слов’янську, Артемівську, Краматорську, Красному лимані, Костянтинівці та Дружківці організовано відкриті психотерапевтичні групи, які щотижнево проводять заходи для дорослих та дітей по 2 основним напрямкам: арт-терапія та розвиваючі гуртки.

Протягом останніх двох місяців було проведено 24 групових заняття з ВПО, в яких прийняло участь – 138 дорослих та дітей з Донецької та Луганської областей.

"Ми всією сім’єю ходимо на арт-терапію по вихідним, це допомагає нам отримувати позитивні емоції, проводити цікаво час один з одним та іншими людьми, які переїхали з своїх рідних міст. Вважаю, що подібні заняття є корисними та дуже подобаються нашій дитині", - зазначає Яна, переселенка з Тореза.

Отримати психологічні консультації або записатись на групове заняття можна звернувшись за адресом: м. Слов’янськ, вул. К. Маркса 39, 2-й поверх. Розклад роботи Центру – понеділок-п’ятниця, з 10 до 17.

Телефони «гарячої» лінії:

МТС – 066 711 26 13

LIFE – 063 516 53 61

«Ініціатива «Надання психологічної допомоги ВПО в Донецькій області» реалізується  ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу»  за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні») та Уряду Японії.

Контакти

  • ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу»
  • [email protected]
  • 066 711 26 13

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.