bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Мовне волонтерство» розширює свої кордони
15.12.2015

ГО «Фундація розвитку громад» спільно із волонтерами проекту «Створення Центру волонтерської співпраці та розвитку» оголошує про нові напрямки усім відомого проекту із безкоштовного вивчення іноземних мов «Мовне волонтерство».

Тож відтепер учасниками проекту можуть стати не лише фізичні, а й юридичні особи. «Ми запрошуємо до співпраці установи будь-яких форм власності. Таким чином підприємства зможуть вийти на новий рівень, сприятимуть особистому та кар’єрному розвитку своїх працівників, а також  зможуть створити дружню атмосферу в колективі. Крім того, знання іноземної мови дозволить полегшити вихід підприємств на міжнародний рівень, а отже посприяє покращенню соціального становища українців», – зауважує керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Наразі до проекту уже долучилися колективи департаменту агропромислового розвитку, міської  ради, департаменту муніципальної поліції та ЦНАП. Однак «Фундація розвитку громад» відкрита до співпраці! Тож усі бажаючі організації можуть подати свою заявку на вивчення іноземної мови. Після їх прийняття та опрацювання буде проведено тестування учасників з метою визначення рівня знань, складено програму та графік занять. Зауважимо, що курси можуть проводитися безпосередньо на території підприємств.

Крім того, було вирішено розширити територію діяльності проекту. «Проект «мовне волонтерство» є унікальним у своєму роді. Він дуже гучно стартував у Луцьку і привернув чималу увагу. Однак не усі волиняни можуть скористатися цим шансом, адже територіально проект діє лише у м. Луцьк. Тож ми хочемо розвиватися і наразі розшукуємо партнерів та кваліфікованих викладачів у районних центрах й інших містах області. Таким чином навіть жителі віддалених сіл зможуть долучитися до благодійної діяльності й вивчити іноземну», – розповідає прес-секретар організації Вікторія Горбай.

Волонтери «Фундації розвитку громад» з радістю допоможуть у пошуку приміщення для проведення занять та викладачів-волонтерів у регіонах. Тож зробіть свій внесок у змінення суспільства.

Для уточнення деталей та пропозиції партнерства звертайтеся за телефоном:
(067) 332-88-02.

Довідка: проект «мовне волонтерство» стартував у березні 2015. В його рамках для повнолітніх осіб проводяться курси із вивчення англійської, французької, німецької та польської мов. Навчання проводиться на безоплатній основі, однак, від учасників вітається внесення пожертв на благодійні ініціативи організації, а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій та заходів. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.