bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святковий Благодійний захід – «Молитва за мир», на якому побували дітки-переселенці
04.12.2015

2 грудня відбулося Благодійне свято – «Молитва за мир». Організатори – Міжнародний фонд допомоги Україні «Дві лепти», керівник – Пол Барко спільно з ініціатором багатьох заходів,  Президентом «Фонду волонтерів України» Тимофієм Нагорним. Ці небайдужі люди, разом з артистами та волонтерами об'єдналися і влаштували святкове дійство для діток із «гарячих» точок - вимушених переселенців зі Сходу України.

 

Благодійний захід подарував радість та незабутні враження для багатьох дітей, а ми, команда новоствореної Громадської Організації – «Фонд громади Білоцерківщини» –Оксана Тюпа, Артем Зайцев, Надія Карпенко, організували поїздку для діток-переселенців ГО «Українці Сходу», які мешкають у місті  Біла Церква, і тих малюків, які з тих чи інших причин опинилися у тяжких сімейних обставинах, проходять реабілітацію при Білоцерківському міському Центру соціальної служби.

 

А як же не поділитися новиною про таке чудове свято? Тому поширили інформацію нашим друзям з міста Васильків, від них була група дітей міста та району, яку координувала, дівчина з активною життєвою позицією, небайдужа до проблем суспільства, – Яніна Орлова.

 

Програма була насиченою: спочатку в храмі відбулася спільна молитва священиків за мир і спокій в Україні, потім святковий концерт, виступ артистів, заспівав сам  Віктор Павлік. Також, організатори хотіли показати про що мріють жителі Донецької і Луганської області, які тепер не на окупованих територіях, і разом з дітками в намалювали картину «РЕАСЕ» на тлі карти України, щоб весь світ побачив, яким є «мир», їхніми очима. Приємністю для діточок стали солодкі подарункові набори, а також всіх пригостили смачнющою тушкованою картоплею по-домашньому і гарячим чаєм. А на завершення, Тимофій Нагорний разом з дітками випустили в небо білих голубів, на знак миру та злагоди!

 

Доброзичлива атмосфера свята намалювала радість на дитячих личках, подарувавши казку та гарні враження!

 

Діти - наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, святий обов’язок кожного - дбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей  малечі, забезпечити їй належний рівень виховання, проте не всім поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство,  це - діти-переселенці, а всі вони заслуговують бути щасливими і мають право на гарне життя!..

Ото ж зігріймо теплом і любов'ю кожне дитяче серденько, подаруймо частинку тепла! Об’єднуймося заради добра, адже разом ми змінимо світ на краще!

 

«Фонд громади Білоцерківщини», багато ініціатив проектів, ідей та різних заходів! І мабуть, це Господній знак, що благодійне свято – «Молитва за мир»,  відбулося в такому сокровенному місці - на території Києво-Печерськоі Лаври - TO BE CONTINUED!

 

Контакти

  • Надія Карпенко
  • Фонд громади Білоцерківщини
  • [email protected]
  • (096) 200-68-40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.