bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбулась перша Міжнародна екологічна конференція «Let’s Do It!»
03.12.2015

Конференція країн Східної співдружності, під гаслом - «Хай небо буде мирним, а весь світ - чистим!» Конференція є частиною всесвітнього екологічного руху – «Let`s do it! Word», започаткованого 2008 року в Естонії, налічує більше 13 мільйонів учасників із 112 країн світу.
 
 
Захід відбувався на протязі чотирьох днів, перший день був  організаційним. Активісти з усіх куточків України, а також лідери національних прибирань, делегати з
 
Білорусі, Росії, Молдови, Азербайджану, Киргизстану, Казахстану, Естонії, Словаччини, Словенії, Німеччини, Франції та Великобританії, прибували до Києва. На залізничних вокзалах, автостанціях, аеропортах - «Жуляни» і «Бориспіль», учасників зустрічали волонтери студентського самоврядування Національного університету державної податкової служби України. Спеціально замовленими автобусами всі їхали до місця призначення, для поселення на базу оздоровчого табору «Лідер», що в Пущі-Водиця. У цей день відбулося знайомство між учасниками, анонсування загального плану конференції та вечірня програма.
 
Урочиста церемонія відкриття конференції «Let’s Do It!», країн Східної співдружності, відбулася другого дня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Програма була насиченою: лекції спікерів, презентації досягнень команд  учасників, обмін досвідом, зміцнення партнерських зв'язків, розширення меж проекту за рахунок залучення нових активістів зацікавлених у підтримці ініціативи «Let's Do It!» в своїй країні.
 
З вітальним словом виступили: ідеолог заходу, Президент громадської організації «Let’s do it, Ukraine» - Юлія Мархель, та керівник апарату голови КМДА - Бондаренко Володимир Володимирович.
 
 
В залі були присутні: лідери національних соціальних, екологічних проектів, лідери учнівського та студентського самоврядування, вчителі, викладачі, представники органів місцевого самоврядування, комерційних структур з КСВ, лідери громадської думки, представники ЗМІ та всі екологічно свідомі громадяни, а також представники Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України, «Української асоціації районних та обласних рад», Інна Силантьєва -  громадський діяч, організатор соціального проекту «Help Sport», Національний координатор по работі з партнерами Всеукраїнської екологічної ініціативи «Let’s do it, Ukraine» - Оксана Тюпа.
 
І на завершення урочистого дня заходу - екскурсія вечірнім Києвом,  не зважаючи на зимове повітря, всім було тепло, адже зігрівали чудові враження та запашна кава. 
 
Організаторами виступили:  ГО «Let's do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World», Київським молодіжним центром, за підтримки Київської міської державної адміністрації.
 
Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» - найбільша всеукраїнська екологічна ініціатива, молодий, але стрімко зростаючий рух, що має вкрай амбітні цілі – очистити Україну віднезаконних звалищ, створити культуру розумного поводження з відходами, навчити суспільство творити великі зміни, задля ідеї збереження клімату і безпечного майбутнього України і всього світу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.