bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти організували екскурсії для вимушених переселенців з Луганщини
24.11.2015

21 листопада в рамках роботи Центру допомоги та консультацій для ВПО, який створено за ініціативи ГО «Суспільна служба правової допомоги» було організовано дві екскурсії для вимушених переселенців до Святогорська. 

В рамках екскурсії учасники відвідали Святогорську лавру, природні пам’ятки міста, почули про історію цього краю та його традиції, познайомились ближче між собою. Всього в заходах прийняли участь 20 переселенців.

Екскурсії історичними пам’ятками міст Донбасу є одним з напрямків роботи Центру допомоги та консультацій для ВПО у м. Рубіжне, який направлений на адаптацію вимушених переселенців та їх інтеграцію у життя місцевих громад.

Наступного місяця організатори планують провести ще серію екскурсій історичними місцями, записатись на екскурсію можна в офісі Центру допомоги ВПО в м. Рубіжне за адресом - вул. Менделєєва 12,  кімната 7.

Центр допомоги ВПО створено в рамках проекту  «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що  адмініструється у регіоні Донецькою обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» (Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи») за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

  • ГО «Суспільна служба правової допомоги»
  • Данильченко Максим Олексійович
  • [email protected]
  • 0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.