bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Ідеї для суспільства» від громадської ініціативи «КримSOS»
11.11.2015

Ми живемо в країні, в якій всі безперервно чекають змін. Ми звикли чекати. Звикли регулярно переобирати владу, очікуючи від кожної нової ключа до вирішення всіх проблем.

Але є в нашій країні люди, яким не по духу чекати змін від когось. Вони воліють самотужки змінювати на краще життя навколо себе.

Про таких людей розповідає проект «Ідеї для суспільства». Це серія публікацій, герої якої - люди, змушені виїхати зі своїх будинків на сході та в Криму. Переїхавши, вони не опустили руки, а прийняли виклик долі як можливість. Кожен з героїв взявся за втілення в життя ідеї, покликаної поліпшити життя у своєму регіоні. У процесі спільної реалізації суспільно корисних проектів між переселенцями і місцевими жителями народжується взаєморозуміння. І нехай ці проекти невеликі. Але вони роблять великий внесок у побудову розвиненого і об’єднаного cуспільства.

Реалізація кожного з проектів стала можлива зокрема завдяки програмі малих грантів Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців і громадської ініціативи «КримSOS».

Зараз Ви можете дізнатися історію (http://krymsos.com/settlers/news/trimai-balans/) по те, як група активістів зі сходу успішно реалізувала в Києві сімейний проект «Тримай баланс», що об’єднав переселенців і місцевих жителів. 

Про історію створення в Києві культурного центру «Кримська родина», ставлення Росії до кримської історії та важливості збереження кримськотатарської культури читайте в другій історії спецпроекту КримSOS «Ідеї для суспільства» (http://krymsos.com/settlers/news/intervyu-s-krymskoi-rodynoi/).

Також Ви можете дізнатися про ініціативу «Вільний вибір», яка надає психологічну підтримку волонтерам, переселенцям, учасникам АТО та їхнім родинам (http://krymsos.com/settlers/news/intervyu-vilnii-vibir/).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.