bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість обговорила перші підсумки місцевих виборів на Донбасі
28.10.2015

27 жовтня у м. Сєверодонецьк відбувся прес-клуб на тему «Результати виборів на Донбасі: оцінка громадськості». Організатор заходу ГО «Суспільна служба правової допомоги». Учасниками заходу стали журналісти, представники громадських організацій та політичних партій, члени виборчих комісій.

Під час заходу учасники обговорили питання порушень виборчого законодавства, зриву виборів у деяких містах, представили експрес-аналіз перших результатів виборів та ймовірних кандидатів, які перемагають на виборах в Луганській та Донецькій областях.

«Протягом дня голосування було декілька спроб мінування виборчих дільниць в Старобільському районі, нашими спостерігачами були зафіксовані факти підкупу виборців у Сєвєродонецьку, в багатьох містах бюлетені були надруковані з помилками. Це системні проблеми, які були помічені у багатьох містах та які мали на меті зірвати голосування на Донбасі»,  - відмітив керівник організації Суспільна служба правової допомоги Максим Данильченко.

Керівник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай повідомила, що на Луганщині було зареєстровано понад 50 повідомлень, пов’язаних з порушенням виборчого процесу в день голосування. 

Контакти

  • ГО «Суспільна служба правової допомоги»
  • Данильченко Максим Олексійович
  • [email protected]
  • 0990649654

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.