bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Скажи своє слово!» крокує дніпропетровськими вишами
27.10.2015

З 12 по 16 жовтня 2015 року Молодіжні public дискусії з питань місцевих виборів й децентралізації «Скажи своє слово!» та виставка open hall «Кожен має право знати свої права!» були прийняті ще у 4-х вишах Дніпропетровська: Українському державному хіміко- технологічному університеті, Національній металургійній академії України, Університеті митної справи та фінансів, Національному гірничому університеті.

Студентська аудиторія цього тижня була активна на запитання та висловлення своїх міркувань з процесів, що відбуваються в країні, з передвиборного ажіотажу та нав’язливої агітації. Говорили про силу громади та можливості молоді впливати на рішення влади. Про ініціативні групи для початку діяльності та створення громадських організацій.  Студенти також висловили побоювання:  “Чи не є децентралізація, початком федералізації?”  “Ні!” – швидко та впевнено відповіла експертка та навела прості та зрозумілі  аргументи.

Наприкінці цього тижня відбувся Квест по драбині Р. Харта в рамках заходів “Скажи своє слово!”. Його учасниками та учасницями стали п’ять студентських команд дніпропетровських вишів: ДРИДУ НАДУ, ДДМА, ДМЕТАУ, НГУ, УМСФ.

Квест по драбині Р. Харта включає інтерактивне проходження всіма рівнями молодіжної участі: від маніпуляцій та «використання» молоді, як декорації, через спільні рішення, до впровадження молодіжних ініціатив.
На кожному з етапів Квесту учасники змогли продемонструвати свою кмітливість та активну життєву позицію, а потім насолодитися смачною їжею на свіжому повітрі.
 
Організатори вітають переможців Квесту: студентів Університету митної справи та фінансів та Національної металургійної академії України, які набрали однакову кількість балів.
 
За рішенням компетентного журі до участі у Брейнштормінгу було делеговано 20 найактивніших.
 
Заходьте та дізнайтесь більше про перебіг Проекту «Скажи своє слово!» https://vk.com/say_your_word.
 
Цей захід організовано Всеукраїнською громадською організацією «Громадська палата України» у Дніпропетровській області в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Всеукраїнська громадська організація «Громадська палата України»
  • Юлія 0999527168
  • [email protected]
  • Наталя 0968293900

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.