bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запоріжжі громадянам розповіли про нове виборче законодавство та компетенції місцевих рад
13.10.2015

ГО «Запорізька правозахисна група» 10 та 11 жовтня провела семінари для громадських активістів та виборців на тему «Місцеві вибори-2015: роль та інструменти участі громадськості  у реформуванні країни на місцевому рівні».

Під час навчальних заходів учасники розглянули новації та недоліки Закону України «Про місцеві вибори», існуючі проблеми зворотного зв’язку між виборцями, дільничними виборчими комісіями та органами ведення Державного реєстру виборців, механізми визначення переможців на виборах, компетенції органів місцевого самоврядування та інструменти контролю громадськості за їх діяльністю.

«Підвищення обізнаності виборців та їх активізація є важливими завданнями нашої інформаційної кампанії. Завдяки навчальним заходам громадські активісти та звичайні громадяни можуть отримати інформацію про процедури голосування, специфіку роботи органів місцевого самоврядування та уберегтись від маніпуляцій та популізму під час виборів», - відмітив керівник проекту Сергій Пащуков. 

Метою проекту «Голосуй чесно – обирай гідних!», що здійснюється  ГО «Запорізька правозахисна група» за підтримки Програмної ініціативи «Громадські ініціативи нової України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.