bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень екологічного споживача: підбиваємо підсумки!
06.10.2015

У п’ятницю, 2 жовтня, в Луцьку завершився фестиваль «Тиждень екологічного споживача», що спрямований на популяризацію ведення здорового способу життя та споживання органічної їжі.

Як повідомляють організатори, захід уже багато років проходить на міжнародному рівні, а от для Луцька цей рік став дебютним. Його організацією займалася ВОГО «Фундація розвитку громад». Зауважимо, що фестиваль також проходив у таких містах, як Київ, Харків, Яремче, Рівне, Вінниця, Полтава, Кіровоград, Суми, Ніжин, Хмельницький, Миколаїв, Запоріжжя, Нова Каховка.

«Фестиваль є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно в 25 країнах. Наша організація вирішила долучитися до такої ініціативи й провести захід у Луцьку. Звичайно працювати ще є над чим, ми зіткнулися з масою труднощів, однак впевнені, що ТЕС допоміг жителям міста зрозуміти усю важливість дійсно правильного харчування. Наступного року ми врахуємо усі помилки й зауваження та зробимо захід ще цікавішим!», – розповідає координатор проекту у Луцьку Галина Курус.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.