bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний концерт у Білій Церкві
08.09.2015

Чарівна Біла Церкво, ти місто добра і краси, яке ще далекого 1032 року на високому скелястому березі річки Рось заснував князь Ярослав Мудрий. Тут живе багато небайдужих і чуйних людей. Минулої неділі, 6 вересня, на центральному стадіоні «Трудові Резерви» відбувся великий Благодійний захід, з метою підтримки на лікування Дмитрика Баласа.У мальовничому селі Мала Вільшанка, що на Білоцерківщині, мешкає родина Віталія та Світлани Балас, у них є синочок – 7-річний Дмитрик. Хлопчик ріс веселим, сильним і життєрадісним, закінчив перший клас, більше всього полюбляв кататися на велосипеді та гратися з друзями. Але два місяці тому він захворів, діагноз - онкологічне захворювання - Мієлодиспластичний синдром РАІБ 2 ТИП, простими словами у нього рак кісткового мозку, потрібна пересадка. Часу менше місяця. Погодились лікувати лише в Білорусії, але за умови 100% передплати. Сума просто нереальна - 240 000$, а це близько 6 000 000 грн.

 

На даний час Діма з мамою знаходиться на лікуванні в Білорусії. Після першої хіміотерапії результати втішні: внутрішні органи зменшилися до нормальних розмірів, з’явився апетит і дитяче бажання гратися, а особливо зараз із захопленням ліпить та малює. Так, Дмитрик хворий, проте має велике бажання і дуже хоче жити. А ще у нього є підтримка, це його рідні, близькі та знайомі, вони - молодці, не сидять склавши руки, звертаються за допомогою, стукають у всі двері, одним словом – борються за життя дитини! Спільними зусиллями небайдужих людей, які відгукнулися на біду вже зібрано 81 000$.

Є таке прислів’я: «Для спасения все методы хороши!». Ото ж і виникла ідея організувати великий  Благодійний концерт в підтримку Дмитрика. Минулої неділі, 6 вересня, на центральному стадіоні міста «Трудові Резерви» зібралося багато людей. Білоцерківчани прийшли, щоб підтримати Дмитрика. 

Виступали місцеві танцювальні колективи і вокалісти: студія «Вікторія», клуб «Фантазія», Народний ансамбль танцю «Рось», ансамбль «Саксафон», фітнес-школа «Актив», гурт «DXP andP1KE», клуб «Ритми», тріо «Родина», Євгенія Амадейя Едельвайс, Катя Манузіна та хіп-хоп денс студія «Jump Up». Також в заході прийняли участь зіркові гості: чарівна, ніжна і така талановита -Марта Спіженко, співак та актор - Максим Кудлай, ще зовсім  маленька, але надзвичайно обдарована фіналістка проекту «Голос Діти» - Настуня Багінська, відомий хореограф і співак водночас - Сергій Костецький, а також енергійні, драйвові, запальні красуні - дует «Анна-Марія» імегапопулярний, легендарний рок- гурт - «Табула Раса». Програму вели - Вікторія Кармазін і Володимир Дяченко.

Також було представлено виставку аксесуарів та виробів hand-made від «Крамнички Творчої Сови». Бажаючі змогли придбати і цим самим зробити добру справу, адже кошти направлені в загальну касу порятунку Дмитрика. А ще, кожен зміг розмалювати частинку тіла натуральною індійською хною (спа салон краси «Зірка Сходу» і шоу-театр «1000 і 1 ніч»), робили зачіски та  плели нині популярні браслети «фєнічки», малювали візерунки фарбами AQUA GRILL. Перед входом грав Білоцерківський народний муніципальний духовий оркестр, керівник Жуковський Станіслав Феліксович.  

Захід відбувся за сприяння: Василя Савчука, Юрія Петрика, Костянтина Єфименка, Геннадія Дикого, Вадима Маршалка, Олександра Марченка, Андрія Короля, Богдана Яременка,  Ярослава Яременка, Вадима та Владислава Лукашенко, Сергія та Олександра Масюків, Владислава Васільєва, мережі автозаправних станцій «LUXWEN», ПАТ «Снайпер», Ватаманюка Сергія Всеволодовича і філії  ЦДЮНСБ «Трудові резерви».

Інформаційна підтримка: БЦ «Слухи», РІА «Бліц», ТРК «Бест»,  «Громадська Думка», «Замкова Гора», «Главная», «ProBC.», рекламна агенція «Макетон», «Доміно», фотостудія «Еверест», ресурсний центр «Гурт», «Український Форум Благодійників», «Укрінформ», «ПравдаТут».  

Велике спасибі всім Вам, хай береже Господь! Здоров’я, щастя, добробуту, миру всім нам і нашій країні!

Дмитрик тепер знає, що за нього хвилюються та допомагають багато небайдужих людей. Молімося за його одужання. І всі ми чекаємо його здоровим-здоровим!!!

Родина Балас щиро дякує всім та сподівається на подальшу підтримку Дмитрика, адже допомога ближньому, а особливо дитині, завжди вважалася святою справою!

Контакти батьків: мама Світлана -  (097)688-91-15, тато Віталій - (097)922-42-06, номер рахунку 29244825509100, ЄДРПОУ:14360570, МФО: 305299 (для поповнення карти ПриватБанк 5168742024132577 на ім’я Балас Віталій Анатолійович, ІПН 2957407972

Ось так, спільними зусиллями ми змогли організувати великий Благодійний захід в підтримку на лікування Дмитрика Баласа. Йому лише 7 рочків, але він так хоче жити. Дуже важливо, мати людей, готових прийти на допомогу та поспівчувати. Але найголовніше - не здаватися, вірити і робити все для того, щоб врятувати маленького Діму. Бо кожен з нас, це краплинка великого океану, котрий зветься – ЖИТТЯ. То ж разом, об’єднавшись, крок за кроком, всі ми рятуємо життя 7-річному Дмитрику!

З продажу квитків та завдяки благодійним внескам відвідувачів концерту, вдалося зібрати 142 427 грн і 100$! Звичайно ж, в порівнянні з космічною сумою, яка необхідна на лікування, це лише невелика частина, але ж і всі ми на досягнутому не зупиняємось.

І на завершення: хоча погода була похмура і трохи дощило, злегка дув холодний вітер, проте це не завадило зібратися великій кількості людей. А те, що під час концерту визирнуло ясне сонечко, ще раз підтверджує, ми зробили добру справу!

Автор ідеї – Ольга Сухоставська, ініціативна група - Віталій та Ірина Купустіни, Надія Карпенко та святкова агенція «СМАЙЛ»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.