bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся тренінг з фінансового менеджменту неурядових громадських організацій
24.07.2015

Із 21 по 23 липня 2015 року ГО «Центр інновацій» організувала триденний тренінг «Фінансовий менеджмент неурядових громадських організацій. Бюджетування та управління витратами в NGO секторі».

Перший день тренінгу був присвячений основним принципам організації фінансового управління в організації. Учасникам представлено цілісну систему управління фінансами в неприбутковій організації. Розкриті питання управління доходами і витратами НГО. Наступного дня надано інформацію щодо юридичних аспектів та економічних засад фінансової спроможності НУО.

В рамках третього дня тренінгу учасникам будуть розкриті питання щодо специфіки заповнення балансу та звіту про фінансові результати для неприбуткових організацій, нюанси підготовки звітності для НУО, особливості застосування податкових пільг.

Однією зі складових тренінгу був розгляд питань звітності перед міжнародними донорами і грантодавцями, порядок і процедури переведення траншів через українську банківську систему. Лектор звернув увагу на найпоширеніші проблеми, які виникають під час звітування перед міжнародними донорами і визначив основні ризики, які виникають під час подачі звітності.

Учасники тренінгу навчилися визначати і прогнозувати фінансову життєздатність громадської організації, удосконалили свої навички бюджетування, управління доходами і витратами, а також на конкретних завданнях тренер продемонстрував як уникнути пасток, які найчастіше трапляються у роботі з грантодавцями. Учасники розширили своє уявлення про можливості залучення коштів із альтернативних не донорських джерел.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.