bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Луцька молодь допомагає бійцям АТО
01.07.2015

«Наші солдати зараз потребують чималої допомоги, вони потребують найнеобхіднішого: одягу, амуніції, продуктів, медикаментів, засобів особистої гігієни. Аби їм допомогти, ми й вирішили організувати декілька благодійних проектів та долучитися з ними до проведення заходу «Молодь Єднає Україну». Це дійсно так молодь єднає, адже саме у їхніх руках наше майбутнє і лише спільними зусиллями ми зможемо досягти поставлених цілей», – розповідає одна з організаторів заходу, луцький фотограф Лідія Кожевнікова.

«Фундація розвитку громад» проводила змагання з армреслінгу, патріотичну фотозйомку, аукціон, нанесенням боді-арту, а також збирала кошти та іншу допомогу нашим бійцям. Тож усього на заході було виручено 3633 гривні. Усі гроші будуть направлені на допомогу волинським бійцям в зоні АТО.

«Дякуємо всім та кожному зокрема за підтримку – будівельній фірмі «Ексімбуд» за виготовлення літер, Волинському обласному осередку всеукраїнської громадської організаціії «Українська федерація армспорту» та Anatoliy Kmytko за організацію армреслінгу, Maria Oliferuk та Ксенія Вдячна за бодіарт і за постійну допомогу, Фейс-арт Аквагрим “РАДІСТЬ” Elena Shandalyuk - – за чудовий аквагрим, фотографу Lidiia Kozhevnikova, Олег Діденко ( встигає і воювати і волонтерити))), Stas Olshevskyi , Віра Тарасюк,Надька Солоха та Наташа Соколюк, Микола Трофімук, Андрій Мошковський, Vasylenko Dmytro – завжди поруч, завжди потрібні і завжди класні))) і головному волонтеру дня – Артемчику)) Ryaba Vosh,Наталя Бугай, Андрій Дубровський, Віра Тарасюк – ваші лоти продані, власники щасливі, а бійцям підтримка))
Добру та миру бути!!!))» ‒ йдеться в дописі Людмили Казмірчук (керівник соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад») на сторінці організації у Facebook.

Зауважимо, що ВОГО «Фундація розвитку громад» постійно займається збором коштів та допомоги волинським бійцям в зоні АТО. Переглянути звіти за виконану роботу ви можете на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.