bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представники громадськості і влади взяли участь у візиті-обміні у Дніпропетровську
30.04.2015

З 26 по 29 квітня 2015 року громадські активісти та представники органів влади Львівщини перебували з візитом у м. Дніпропетровську. Тема заходу стосувалася інструментів громадської участі в місцевій політиці, вивчення досвіду діяльності неурядових громадських організацій на Дніпропетровщині та співпраці з владою.

Приймаючою стороною став Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск», який тепло зустрів делегацію зі Львова.

Перший день перебування в м. Дніпропетровську розпочався з візиту офісу Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск», де відбулося загальне знайомство з усіма присутніми.

В другій половині для відбувся круглий стіл «Партнерство громадськості і влади» за участю представників організацій громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування, медіа. Також учасники мали змогу взяти участь у майстер – класі «Громадська експертиза» від Олексія Літвінова (Інститут громадської експертизи) та  вивчали законодавство, практики та нюанси проведення громадської експертизи.

Другий день був не менш насиченим, цікавим та пізнаваючим. В першій половині для було здійснено візит до Дніпропетровської районної ради (смт. Ювілейне), де зустрілись з представниками ради, громадських організацій Дніпропетровського району. Учасники ділилися досвідом громадських ініціатив, співпраці з органами влади, а також розповіли про їх діяльність та успішні практики розвитку місцевих громад і залучення членів громад. Учасники відвідали Дніпропетровську міську раду та зустрілися з керуючим справами Шебановим В.А. та депутатами.

Захід проводився в рамках проекту «Посилення голосу неурядових організацій в Україні», що реалізується програмою правової підтримки НУО ГО «Центр громадської адвокатури» у партнерстві із Центром підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.