bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як громадські організації піклуються про волинських солдат?
23.04.2015

Загальна сума переданої протягом цього місяця допомоги складає 12 тисяч гривень. Організація закупляла, збирала й передавала найнеобхідніші для солдат речі: тактичні рукавиці та окуляри, РПС, розгрузки, кікімори, наколінники й налокітники, військову форму, медикаменти, продукти харчування, предмети гігієни й, навіть, ноутбук в захисному корпусі для роботи з безпілотником.

«За цей короткий проміжок часу ми виконали велику роботу. Ми стукали у всі двері й намагалися досягти найкращих результатів. Хлопці дуже дякували за отримані речі, яких їм так не вистачало. Однак на досягнутому не варто зупинятися! Солдатам на передовій потрібна наша допомога, вони повинні розуміти, що недарма воюють, повинні відчувати нашу любов й знати, що тут на них чекають…», – стверджує виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Уся передана організацією допомога була розподілена між бійцями спецпризначення ВСП, 14-ої й 95-ої бригади.

«Ми б не змогли зробити ці поставки без допомоги журналіста Мирослава Ватащука, Вероніки Попик, Наталки Толмачової, організаторів благодійного аукціону побачень в соціальні мережі «Facebook» та всіх, хто відгукнувся. Ми дуже дякуємо їм за допомогу й впевнені, що лише спільно, зусиллями небайдужих людей, зможемо забезпечити солдат найнеобхіднішим», – доповнила координатор благодійних програм Любов Казмірчук.

Зауважимо, що організація продовжує збір коштів та необхідних для солдат речей. Зараз найбільш затребуваними є джгути-турнікети (у кількості до 80 штук для Волинської нацгвардії), бєрци, військова форма, продукти харчування (чай, кава, солодощі…) та цигарки.

Усі бажаючі можуть принести речі у офіс ВОГО «Фундація розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Шопена, 11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки, 2 поверх) або ж перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135 з приміткою «Благодійна пожертва для воїнів АТО».

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.