bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як Луцькі студенти провели Всесвітній день здоров’я
08.04.2015

Сьомого квітня, на базі Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки було проведено лекцію з ведення здорового способу життя. Її відвідали близько 50-ти студентів Коледжу технологій, бізнесу і права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

«Сьогоднішній день є дуже важливим у всьому світі, адже це Всесвітній день здоров’я. Тож ми запланували цю лекцію, аби хоч якось донести до молодого покоління усю важливість контролю свого життя. Вони повинні розуміти, що шкідливі звички, нерегулярне харчування й незахищені статеві контакти є пагубними для людського організму. Буде здоров’я – буде все. Це беззаперечна істинна про яку ми маємо завжди пам’ятати», – стверджує одна з організаторів лекції Віра Тарасюк.

Лекція відбулася з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, цьогорічна тематика якого присвячена питанням безпеки харчових продуктів.

Запрошений експерт – лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Шкроголь Вікторія Святославівна. Вона розповіла усім присутнім про вплив навколишнього світу на організм, необхідність ведення здорового способу життя, основні правила правильного харчування, а також про такі небезпеки, як пияцтво, алкоголізм, тютюнопаління, наркоманія та СНІД.

«Будьте, будь ласка, обачливі, обережні, ведіть здоровий спосіб життя і все буде добре! Ви усі – молоді люди, усе життя попереду, тож думайте…», – закликала студентів Вікторія Святославівна.

Зауважимо, що захід проведено в рамках проекту «Школа здорового життя», започаткованого ГО «Фундація розвитку громад», Волинською ДОУНБ ім. Олени Пчілки та управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  •  [email protected]
  • (0332) 724098
  •  http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.