bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Платформа національних обмінів
16.03.2015

Платформа національних обмінів - www.obminy.org.ua

Наша місія
Сприяти досягненню миру та злагоди в Україні шляхом міжрегіональних візитів, обмінів ідеями та інформацією між людьми.

Наша візія

Соборна Україна, що однаково цінує спільності й відмінності.

Наша ціль

Сприяти миру, злагоді та солідарності в Україні.

Наш підхід

Платформа національних обмінів – це низовий рух , зорієнтований на взаємні міжрегіональні візити та обміни ідеями задля налагодження співпраці, побудови партнерських зв’язків, передачі знань та взаємодопомоги з метою подолання розколів, утворених війною в Україні.

Ми віримо в обміни

Наша платформа існує для того, щоб сприяти  усіляким обмінам – від міжнародних міжурядових до  професійних та буденних міжлюдських. Ми прагнемо бути корисними для українців, які відчувають потребу в обмінах. Ми готові надавати підтримку ідеям та діям небайдужих громадян, зорієнтованим на побудову міцної країни.

Частина руху
Україна перебуває на етапі переходу в нову реальність. Не так багато країн в світі зараз мають таку високу динаміку поступу до демократії, гідності й незалежності  як сьогоднішня Україна.

Україну об’єднує рух до реформ. Від заходу до сходу, від півночі до півдня українці хочуть подолати корупцію та процвітати в мирі. Українці віддають життя з надією на оновлену  державу.

Платформа національних обмінів є  частиною руху за єдність і реформи в мирній, сильній Україні.

Платформа бере участь у цьому русі, бо  вболіває найперше за людей. Кожен може долучитись, брати участь, ініціювати обміни, ділитися своїми ідеями щодо подолання суспільних розколів та привносити свою творчість на побудови України, в якій цінується розмаїття думок  та свобода самовираження. Платформа відкрита для кожного.

Засіб досягнення мети

Ми прагнемо бути енергією, яка об’єднує людей, – своєрідним “паливом” для людей на шляху до їх цілей.

Платформа є не так проектом із наперед запланованими активностями як радше засобом сприяння для мешканців та прихильників України у відновленні миру та солідарності.

Як саме? –  Шляхом зустрічей, відкритих розмов, пошуків відповідей на існуючі запитання, навчання, взаємодопомоги, співробітництва і взаємовідповідальності.

Багато організацій створюють мережі, зорієнтовані на допомогу потребуючим, відновлення миру, справедливості та діалогу, на побудову громадянського суспільства та співпраці у різних галузях. Платформа національних обмінів є засобом підтримки для усіх цих груп, а також для окремих громадян. Вона покликана сприяти зустрічам та пошукам нового спільного майбутнього.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.