bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська Асоціація Матерів продовжує проект «Корисні зустрічі» для дбайливих батьків та їх дітей
13.03.2015

І для батьків і для дітей організовуються заходи, направлені на розвиток активного, здорового способу життя, розкриття творчого потенціалу кожної дитини, тощо.

Чергова «Корисна зустріч» була направлена на залучення дітей та юнацтва до здорового образу життя і відбулася 11 березня 2015 р. в фітнес-клубі «Х-line sport». Професійні тренери розповіли гостям про корисні аспекти життя, пов’язані зі спортом, продемонстрували особливості користування тренажерами для розвитку свого здоров’я. Під завершення зустрічі діти змогли випробувати свої сили в спортивній естафеті.

«Українська асоціація матерів» планує надалі розширювати спектр тем до обговорення та ініціювати регулярне залучення фахівців до спілкування з батьками і дітьми.

«Ми вважаємо, що ці зустрічі стануть в нагоді багатьом українським батькам і їх дітям. Всі усвідомлюють, що питань стосовно здоров’я близьких та щодо розвитку сімї існує багато, але відповіді на них поодинці знайти важко. Розмова з експертами, можливість отримати відповідь від першої особи та обмін думками з іншими батьками сприяють підвищенню інформованості серед населення. А це значить, що у критичній ситуації реакція та наступні дії батьків будуть усвідомленими, і це дозволить суттєво знизити ризики виникнення негараздів у родині», - прокоментувала подію голова Української Асоціації Матерів Тетяна Баклажова.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.