bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська асоціація матерів розпочала проект для батьків «Корисні зустрічі»
03.03.2015

Перша “Корисна зустріч” на тему захворювань дітей, що призводять до хірургічного втручання, відбулася в місті Чернігові. Батьки зустрілися в приміщенні обласної бібліотеки з дитячим хірургом, завідувачем хірургічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні, кандидатом медичних наук - Олександром Васильовичем Риженко.

В ході зустрічі вахівець поділився інформаціїю про те, як розпізнати у дітей небезпечні “симптоми” та патології, які можуть свідчити про небезпечне захворювання, що потрібує хірургічного втручання. Хірургом було надано рекомендації, як уникнути або попередити розвиток та ускладнення чисельних захворювань, які часом призводять до затяжного видужання, а в деяких випадках до інвалідності дитини або летальних випадків.

У батьків виникло багато питань щодо теми заходу, на які Олександр Риженко надав вичерпні відповіді.

Ми вважаємо, що ці зустрічі стануть в нагоді багатьом українським батькам. Всі усвідомлюють що питань стосовно здоров”я близьких та щодо розвитку сім”ї існує багато, але відповіді на них поодинці знайти важко. Розмова з експертами, можливість отримати відповідь від першої особи та обмін думками з іншими батьками сприяють підвищенню інформованості серед населення. А це значить, що у критичній ситуації реакції та наступні дії батьків будуть усвідомленними, і це дозволить суттєво знизити ризики виникнення негараздів у родині.”- прокоментувала подію голова Української асоціації матерів Баклажова Тетяна.

Українська асоціація матерів” планує надалі розширювати спектр тем до обговорення та ініціювати регулярне залучення батьків до спілкування з батьками.

Контакти:

067 759 08 67

093 996 22 30

[email protected]

www.uam.org.ua

 

Контакти

  • 067 759 08 67
  • 093 996 22 30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.