bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся круглий стіл: «Контроль та оцінювання використання бюджетних коштів на місцевому рівні»
25.12.2014

Відбувся круглий стіл-презентація на тему: «Інструменти контролю та оцінювання використання бюджетних коштів на місцевому рівні»

У вівторок, 23 грудня, в приміщенні Інститут політичних технологій, що на площі Ринок 8, відбувся круглий стіл-презентація на тему Інструменти контролю та оцінювання використання бюджетних коштів на місцевому рівні.

На заході буле представлено посібник  “Громадський інструментарій моніторингу і оцінювання використання бюджетних коштів на місцевому рівні” виданий Центром політичних студій на аналітики за підтримки Європейського союзу. Також, було обговорено можливості залучення громадян до бюджетного процесу. Голова організації Центр громадської адвокатури розповіла про інструменти громадського контролю і оцінювання використання бюджетних коштів.

Участь в обговоренні взяла також журналістка Наші гроші Львів, Олександра Губицька, яка поділилась досвідом моніторингу державних закупівель. Юрій Танасійчук з ГО “Галичани” розповів про особливості держзакупівель в районному центрі, та про слабкі і сильні сторони роботи дорадчих комітетів при депутатських бюджетних комісіях.

Представник Львівської обласної адміністрації поділився внутрішніми особливостями роботи органу влади з бюджетними коштами та роботи казначейства. По закінченні, учасники домовились поєднати свої зусилля в частині апробації інструментів контролю за використанням коштів.

Захід проводився  в рамках проекту “Створення і впровадження державної системи контролю за коштами “Відкритий бюджет”, який впроваджується Центром громадської адвокатури за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.