bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулися семінари із залучення фінансування на вирішення проблем ДНЗ у Луцьку
26.09.2014

  23-24 вересня 2014 року у м. Луцьку для представників батьківських комітетів дитячих навчальних закладів м. Луцька проводились навчальні семінари «Можливості залучення додаткових джерел фінансування на вирішення проблемних питань ДНЗ».

       Захід відбувався в ході реалізації Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив проекту «Підвищення рівня безпеки дітей у дошкільних закладах м. Луцька, шляхом впровадження системи безпеки «тривожна кнопка», що був підтриманий Волинською обласною радою в рамках конкурсу проектів місцевих ініціатив.

    Під час навчальних семінарів більше 40 учасників напрацьовували подальші кроки співпраці для вирішення проблемних питань та задоволення потреб дитячих навчальних закладів Луцька.

        На сьогодні, адміністрація ДНЗ використовує лише дві форми залучення фінансових ресурсів: кошти бюджету та кошти батьків. Цими ресурсами неможливо перекрити і вирішити увесь наявний комплекс проблем. Проте поряд із ними існує цілий ряд можливих джерел, які ні адміністрація, ні батьківські комітети не використовують. В ході зустрічей було вирішено започаткувати діяльність Громадського ресурсного центру, який інформаційно, методично та практично сприятиме підвищенню результативності діяльності батьківських комітетів та адміністрацій ДНЗ.

       Першими кроками Ресурсного центру є створення експертної проектної групи фахівців з допомоги в написанні проектних заявок до міжнародних донорських організацій. До завдань експертної групи відноситиметься: проведення діагностики потреб та проблем ДНЗ; формування плану першочергових дій на вирішення яких необхідно залучати зовнішнє фінансування; подання підготовленої проектної пропозиції до донорських структур. 

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.