bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лучани-мешканці ОСББ матимуть можливість отримати безкоштовну правову
11.09.2014

У Луцьку 9 вересня презентували створену за ініціативи Фонду сприяння реформуванню житлово-комунального господарства у м. Луцьку Партнерську мережу підтримки та захисту мешканців ОСББ та ОСН.

До участі у заході долучилися: Роман Бондарук – директор Фонду сприяння реформування житлово-комунального господарства у м. Луцьку, Петро Лавринюк – голова Обласної Ради голів ОСББ, Ірина Гайдучик – керівник Ресурсного центру для ОСББ та ОСН, Юлія Сабатюк – голова Асоціації ОСББ «Лучани», Наталія Матвіюк – юрист, Юрій Бондарук – адвокат, гості з Києва Вікторія Погорєлова та Дмитро Левицький – консультанти Інституту місцевого розвитку проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні» та голови ОСББ.

Створена мережа складатиметься із юристів та адвокатів м. Луцька, які безкоштовно надаватимуть консультації як окремим мешканцям, так і ОСББ в процесі здійснення поточної діяльності. Основна мета створеної мережі – захистити права та законні інтереси мешканців ОСББ у відносинах із монополістами.   

«Ми беремо на себе відповідальність правової підтримки та супроводу об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та кожного мешканця. Наша мережа відкрита, ми запрошуємо юристів та адвокатів приєднуватись до нашої ініціативи та сприяти підвищенню правової грамотності лучан», – звернувся Петро Лавринюк, голова Обласної Ради голів ОСББ.

Першими учасниками партнерської мережі стали: юрист Наталія Матвіюк і адвокати рій Бондарук, Андрій Осіпов та Олександр Лавренчук.

«Моя мотивація до участі у програмі досить проста – з одного боку, адвокатська діяльність покликана надавати правову допомогу кожному громадянину, з іншого боку – я хочу бути корисним людям. Запропонована ініціатива цікава та потрібна, тому з радістю працюватиму для людей і для їх захисту», – зазначив адвокат Юрій Бондарук.

Узагальнені консультації спеціалістів розміщуватимуться на спеціалізованих сайтах та на сторінках газети «Комунальний патруль».

«Ми завжди чекаємо від Луцька нових та інноваційних програм – це одна із них. Іноді одна порада кваліфікованого спеціаліста може врятувати мешканців та самих голів  ОСББ від безлічі проблем. Щиро надіюсь, що до цієї мережі долучатимуться юристи та адвокати, і надалі – це вірний крок для впровадження позитивних змін», – зазначила Вікторія Погорєлова, консультант Інституту місцевого розвитку проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.