bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку видали перші гранти для ініціативних груп, які створюватимуть ОСББ у своєму будинку
10.09.2014

Як часто ви замислюєтеся над створенням ОСББ у своєму будинку? Здається, після підняття тарифів на житлово-комунальні послуги така думка має з’явитися в кожного пересічного мешканця міста Луцьк. 

Минулого місяця за ініціативи Фонду сприяння реформуванню житлово-комунального господарства у м. Луцьк презентували конкурс Грантів для ініціативних груп на створення ОСББ. Грант передбачає кошти на реєстрацію ОСББ як юридичної особи, нотаріальні витрати, виготовлення печатки та інші необхідні витрати ініціативної групи до створення юридичної особи.

Поруч із грантом на створення ОСББ ініціативна група отримує повний пакет юридичних послуг від експертів Ресурсного центру для ОСББ та ОСН, що діє у Луцьку.

Сьогодні, 10 вересня, під час зустрічі, що відбулася в коворкінг-центрі «Репортер» надали перші сертифікати керівникам ініціативним груп, які працюють над створенням об’єднання у своєму будинку.

«З дня оголошення конкурсу, а це менше місяця, працівниками Громадського ресурсного центру для ОСББ та ОСН було надано більше 20 консультацій із питань створення та започаткування ефективної діяльності ОСББ. Нині дві ініціативні групи розпочали процедуру реєстрації», - зазначив експерт Ресурсного центру Петро Лавринюк.

«Часто, беручись за створення ОСББ, ініціативна група просто не має коштів необхідних для здійснення реєстраційних дій. Ми вирішуємо цю проблему надаючи грант на реєстрацію та, крім того, надаємо можливість повного юридичного супроводу у виготовленні статутних документів кваліфікованими експертами Ресурсного центру», - зазначив директор Фонду сприяння реформуванню ЖКГ у м. Луцьк Роман Бондарук.

Отже, перші сертифікати отримали Ольга Здебська - керівник ініціативної групи, що створює ОСББ по вул. Арцеулова, та Роман Сенишин - керівник ініціативної групи зі створення ОСББ по вул. Дмитра Іващенка.

Запрошуємо і надалі ініціативних лучан користуватися можливостями, які надає Фонд сприяння реформуванню житлово-комунального господарства та отримати грант на створення ОСББ у своєму будинку.

Наші контакти: м. Луцьк, вул. Глушець, 49 оф. 451 тел. 0332-78-59-66, 095-64-54-655 Ірина Гайдучик.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.