bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування для Глобального тижня підприємництва
25.08.2014

Глобальний тиждень підприємництва / Global Entrepreneurship Week (GEW) – міжнародна ініціатива, що вже кілька років поспіль допомагає людям багатьох країн світу реалізувати свої бізнес-ідеї та особистісний потенціал. Так народжуються нові перспективні компанії, які підвищують економічну стабільність країн, регіонів, міст, територій присутності цих підприємств.

Стартап сьогодні не виняток: підприємці створюють нові робочі місця практично повсюди, однак рівень підтримки, яку вони отримують від держави, значно варіюється від країни до країни. Розуміючи це і намагаючись виявити ключові труднощі на шляху підприємців до успіху, ініціатори Глобального тижня підприємництва (17-23 листопада 2014) проводять спеціальне опитування «гравців» бізнесу.

Учасникам опитування пропонується відповісти на 12 серій питань, що стосуються досвіду в області нормативно-правового регулювання підприємницької діяльності, доступу до ресурсів підтримки тощо. Ваші відповіді допоможуть проаналізувати підприємницьке середовище і будуть корисні під час прийняття майбутніх стратегічних рішень, що визначають роботу нових і нещодавно утворених підприємств.

Анкету дослідження 2014 вже розміщено на сайті Глобального тижня підприємництва: - і перекладено різними мовами світу.

Дослідження проводиться завчасно, до старту Глобального тижня підприємництва, щоб координатори Тижня з різних країн світу могли планувати проведення самітів і різних дискусій у своїх країнах.

Глобальна команда GEW представить результати дослідження та основні висновки у звіті, який буде презентовано під час Глобального тижня підприємництва. Мета презентації – донести інформацію до політиків, від прийняття рішення яких безпосередньо залежить, чи будуть з’являтися і розвиватися нові бізнес-компанії.

Взяти участь в опитуванні можна до 30 вересня 2014 року 

Національний координатор GEW в Україні, Асоціація СЕСП, сподівається, що Ви та  Ваші партнери долучитеся до цієї ініціативи.

Для нас важливим є зафіксувати сприйняття бізнес-середовища саме підприємцями.

Опитування є анонімним.

Ми знаємо, що Ваш час коштує дорого, тому заздалегідь дякуємо Вам за допомогу в проведенні цього відповідального заходу.

Контакти

  • http://sesp.org.ua/web/sesp/sesp-RU.nsf/0/23BC0F76424A5110C2257D3E003EF4AD

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.