bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий стартап-проект стартує в інноваційному середовищі Тернополя
17.07.2014

Dev Battles” — саме таку назву має стартап проект двох тернопільських студентів Любомира Вітоля і Олександа Бережника “вирощений” у стартап-інкубаторі “Континіум”.Інтернет-платформа — від сьогодні надає можливість усім ІТ-шникам продемонструвати свої знання у сфері IT.

Проведення багаторівневих онлайн змагань у режимі реального часу, обговорення задач програмування, ознайомлення з новинками світу високих технологій, можливість розміщення інформації про власну компанію та особистий профіль з повним функціоналом соціальних мереж  —  основний перелік сервісів, які пропонує платформа ” — за словами ідеологів стартапу Любомира та Олександра.

Створений у Тернополі осередок інновацій забезпечив менторську та фінансову підтримку, сприяв виведенню кінцевого продукту  на ринок та, крім того фахівці стартап-інкубатора “Континіум” здійснюють проектний супровід. Інноваційне середовище Тернополя пропонує усім його учасникам послуги стратап інкубатора “Континіум”, ІТ компанії “Е-волюція” та краудфандінгової платформи .

Маючи багаторічний досвід в допомозі і навчанні підприємців, я вирішив зосередити всю свою діяльність на ІТ. На мою думку — це та галузь, яка скоро буде визначати все в житті сучасної людини. Тому я хочу допомогти людям вдихнути життя в їх ідеї, які потенційно якісно змінять наше майбутнє” — Володимир Бурий, керівник стартап-інкубатора “Континіум”.

Стартап індустрія в нас лише розвивається, тому ключовим моментом у її формуванні залишається самоосвіта, для цього ми на основі стартап-інкубатора “Континіум” пропонуємо навчання та тренінги, де успішні люди діляться з майбутніми підприємцями своїм досвідом” —  Роман Собко — координатор школи стартап менеджменту та відкритих зустрічей стартап-інкубатора.

Маючи більш ніж десятирічний досвід роботи в ІТ, я вирішив створити компанію, ціль якої допомога молодим командам в розробці і розвитку їх проектів” — Мар’ян Крекотень, директор компанії “Е-волюція”.

У світі безліч талановитих людей, і немає числа цікавим, оригінальним, важливим ідеям і проектам. Багато чого вже існує та багато чого створюється в даний момент, але будь-яка інновація це тільки форма, яку сьогодні реально втілити у життя! Креатив, мрій, будуй плани та досягай цілей з нами —www.jqstar.com” – Марія Загірська — проектний менеджер ураїнської краудфандінгової платформи».

Як бачимо, Україна впевнено рухається до перших позицій серед ІТ країн світу. Внутрішня боротьба за ІТ столицю лише підвищує шанси нашої країни стати стартап-центром східної, а згодом і всієї Європи.

Dev Battles

Контакти

  • Загірська Марія
  • м. Тернопіль
  • тел.: 097 76 82 958

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.