bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги міста Луцька
15.07.2014

Голови ОСББ м. Луцька обговорили підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги

З 01 липня 2014 року відбуватиметься суттєве підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Чи готове до цього населення? Чи мають достатньо інформації, які можливості для субсидій та компенсацій можуть отримати за умовами нинішнього законодавства?

11 липня 2014 року відбулось чергове засідання Ради голів ОСББ м. Луцька на тему «Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та введення нової системи компенсації». До обговорення долучились представники КП «Луцькводоканалу», ПАТ «Волиньобленерго», ДКП «Луцьктепло», департаменту соціальної політики Луцької міської ради та голови ОСББ м. Луцька.

«Голови ОСББ мають знати і розуміти звідки беруться такі тарифи. Населення має знати куди і за що сплачуватиме такі кошти. І у мене є запитання до монополістів: чи означає таке підняття тарифів, що і якість надання послуг підвищиться» - зазначив Голова Обласної Ради голів ОСББ, Петро Лавринюк.  

 

Під час палких обговорень нововведень вдалось виробити кілька принципових позицій:

1. Голови ОСББ м. Луцька не згідні із позиціями та розрахунками КП «Луцькводоканал» відповідно до чого готуватимуть звернення щодо неправомірності примінення формули при здорожченні тарифу, де фактично за воду використану в червні люди мають платити по липневому (набагато вищому) тарифу, і найголовніше - лучани про це не знають.

2. Радою голів ОСББ м. Луцька готуватиметься клопотання у Міністерство соціальної політики про отримання адресних допомог та відшкодування пільг та субсидій.

Контактна інформація 

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.