bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття чогось нового: освітній проект від AIESEC
30.05.2014

«З чого починається велика подорож? З пакування валізок та купування мапи? Не зовсім. Велика подорож починається з ідеї та наміру. Ідея полягала в чому – відчути смак арабської країни. Відчути так, як воно є насправді. А це можливо лишень за умови довгострокового перебування під арабським сонцем. Чому саме арабським, а не, скажімо, індійським чи малайським? Вивчення арабської мови не проходить безслідно. Тому питання полягало ось в чому – яку ж з 22-х арабських країн обрати? І ось воно, рішення – Бахрейн! Більше того, Королівство Бахрейн… Перська затока, міст з Саудівською Аравією, сусідній Катар, пустеля, дерево життя, сунніти та шиїти – Вікіпедія вилила на мене тонни інформації…

Але чому саме AIESEC, спитаєте Ви? Чому саме цю можливість було обрано?

Людський фактор.

Зараз поясню: стажування з AIESEC – це відкриття для себе не лишень країни, до якої ви подорожуєте. Це – вся та сукупність людей, яку ви зустрічаєте на своєму шляху. Починаючи з аеропорта і до самісінького Вашого повернення до рідної країни… Це історії, казуси, прийняття людей, подив, захоплення і… любов до усього всього різноманіття барв та випадків. Це – калейдоскоп, в який поринаєте. І з якого виринати вже не хочеться…

Що я отримала?

Досвід. Сонце та море. Чудові фото. Друзів. Переборення страху в собі. Нарешті пішла вперед.

І знаєте що?

Повторення точно буде!»,- ось так львів’янка Ліда прожила півтора місяця у Бахрейні. Колоритна нація, нові люди, знання, досвід, культурне розуміння, безкоштовне вивчення арабської і звісно практика англійської. Це те, що вона взяла для себе, але ти можеш взяти більше!

Відкриття чогось нового – це завжди цікаво, інколи неочікувано, але дуже приємно. І, АIESEC надає можливість і шляхи, щоб відкрити щось нове не тільки для себе, але й для інших.

Міжнародна програма обміну «Global Citizen» - це досвід, волонтерство, розваги, розвиток, друзі, спілкування, іноземне середовище, нова культура і цілком інший світ!

Сьогодення потребує від нас багато навиків та умінь у кожній сфері; як влаштуватися на роботу не маючи досвіду? Відповідь проста - отримати його, та не просто досвід, а міжнародний досвід! Чотири напрями волонтерської діяльності, інша країна і все, що вимагається від тебе - бажання розвиватися, спілкуватися з інтернаціональними друзями і квиточок на літак/автобус/поїзд.

Серед країн ціле розмаїття: Бразилія, Індія, Китай, Чехія, Туреччина, Угорщина, Словаччина, Шрі-Ланка, Марокко, Єгипет, Польща, Сербія та багато інших. Якщо у тебе активна життєва позиція і ти знаєш англійську, то вперед!

А якщо ти вже отримав диплом, то це навіть ще краще! Окрім волонтерського стажування, можна обрати професійне, а саме програму «Global Talent», яка вже протягом кількох десятків років сприяє розвитку особистих і професійних навичок у молоді.

«Global Talent» - це можливість пройти професійне стажування у обраній компанії за кордоном. Програма зазвичай триває від трьох місяців до півтора року. Широкий спектр вакансій дозволяє підібрати професійне стажування в різних напрямках, серед який найбільш популярні – це сфера туризму, бізнес-адміністрації, викладання та IT.

 А якщо ти ще не готовий до такого відповідального кроку як стажування закордоном, але тобі хочеться проводити час в мультикультурному середовищі, покращувати розмовну англійську спілкуючись з іноземцями та весело провести канікули, то записуйся на «Language School».

Це освітній проект, вкладати в якому будуть студенти-волонтери з інших країн. Під час занять будуть проводитись лінгвістичні ігри, тренінги, дискусії на актуальні теми. Наші викладачі влаштовуватимуть презентації про свої країни та культури.

«Language School» - це реальна можливість не тільки спілкуватись англійською, але й заводити нових друзів. Адже учасники проекту проводять багато часу з іноземними викладачами поза навчанням, проводячи для них екскурсії по Львову, відвідуючи музеї та кав’ярні. Інтенсивна мовна практика у невимушеній атмосфері – найкращий метод навчання.

Також, бажаючі можуть взяти одного з наших викладачів до себе на час занять - тобто стати “Приймаючою сім’єю”!

Заняття будуть проводитись 2 рази на тиждень по 2 години кожне. Проект розпочинається 9 червня та триватиме півтора місяці.

Єдина умова участі в проекті - володіння англійською як мінімум на базовому рівні (на жаль, “Мовна школа” не підходить для тих, хто хоче вчити англійську повністю з нуля - адже іноземні викладачі спілкуються виключно англійською).

Ось так!

Детальніше про умови та реєстрація на сайті.

А також приєднуйтесь в соціальний мережах: ВКFB.

 

 

 

Контакти

  • bit.ly/lvivaiesec

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.