bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Орджонікідзе святкуючи наблизилось до Європи
21.05.2014

Фінішував пробіг біля Будинку творчості дітей та юнацтва, де євроклуби міста та євро-куточок Центральної міської бібліотеки представили свої інформаційні здобутки. Школярі та учні училища відзвітували про роботу своїх євроклубів за минулий рік та познайомили городян з культурою та традиціями різних країн Європи.

Привітала учасників організатор заходу - методист Відділу освіти м. Орджонікідзе Сапа Ірина Миколаївна, та побажала євроклубам міста миру та єдності. «Святкування Дня Європи в Орджонікідзе стало своєрідним випускним у «Школі європейських цінностей», що проходила в 5 містах області за підтримки Дніпропетровського центру європейської інформації», - зазначила Голова Дніпропетровської обласної молодіжної громадської організації «МІКС» Зезюліна Катерина.

Перевірити свої знання з європейської інтеграції та позмагатися в прудкості молоді запропонували гості з Дніпропетровська – Центр європейської інформації та Обласна молодіжна громадська організація «МІКС». Прості запитання з історії Європейського співтовариства були заховані біля визначних місць міста Орджонікідзе. Однак знайти всі запитання, дати правильні відповіді та здобути перемогу у квесті змогли не всі команди. Це свідчить про те, що робота євро клубів з популяризації європейської інтеграції України має продовжуватись і надалі.

Під час квесту на площі відбувся концерт «Весняна Європа», на якому колективи самодіяльності дарували свій талант та розважали гостей свята.

Завершив святкове дійство флеш-моб «Ми - європейці», який згуртував школярів та учнів училища під пісню української співачки Гайтани, що стала гімном футбольного чемпіонату EURO2012 «Україна будьмо! Viva! Це моя Европа!».

 

***

Проект проходить за сприяння Центру європейської інформації у Полтавській області та громадської організації Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» під егідою Мережі центрів європейської інформації України (http://ukrcei.org), за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження» www.irf.ua. Партнерами проекту є Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях», Інститут світової політики та Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.».

Контакти

  • Зезюліна Катерина
  •  +380976407727

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.