bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Євроклуби Орджонікідзе зробили Інтернет-простір безпечнішим
05.05.2014

Дніпропетровський Центр європейської інформації та Дніпропетровська обласна молодіжна організація «МІКС» провели цей захід з метою поширення інформації про європейські цінності та навчання молоді безпечного використання Інтернет мережі. В ігровій формі євроклубівці дізнались про те, як поводити себе в Інтернеті коректно, не порушуючи прав та гідності інших людей.

«Правила користування Інтернетом дуже прості – недовіряйте повністю інформації, яку читаєте; перевіряйте джерела; перепитуйте реальних очевидців події; не розголошуйте особисту інформацію про себе в соціальних мережах» - з такою порадою звернулась до присутніх голова ДОМГО «МІКС» Зезюліна Катерина.

«Соціальні мережі – це місце спілкування більшості молодих людей, тому важливо знати та користуватись правилами безпеки в Інтернеті» – зазначив один з учасників Школи та представник євроклубу “Ми – європейці” Курило Роман.

***

Третій рік поспіль ДОМГО «МІКС» та ЦЄІ ДОУНБ організовують змістовні заходи до Дня Європи в Україні, які згуртовують молодь Дніпропетровська та області в форматі «Школи європейських цінностей». Цього року «Школа європейських цінностей» буде мандруюча, та завітає до Павлограда, Дніпродзержинська, Орджонікідзе, Кривого Рогу та Томаківки. За допомогою показу фільмів, інтерактивних ігор, дискусійних обговорень, форум-театрів, зустрічей з експертами організатори намагатимуться привернути увагу молоді до європейських цінностей. На основі проведених заходів буде створено відео-ролік, який відображатиме діяльність євроклубів області та показуватиме різноманіття поглядів сучасної молоді щодо євроінтеграції України.

***

Проект проходить за сприяння Центру європейської інформації у Полтавській області та громадської організації Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» під егідою Мережі центрів європейської інформації України, за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження», Партнерами проекту є Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях», Інститут світової політики та Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.».

Контакти

  • Зезюліна Катерина
  •  +380976407727

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.