bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась благодійна акція «Пасхальний фестиваль»
24.04.2014

Пасха – світле свято, в цей день  люди з відкритим серцем звертаються один до одного, бажають добра и щастя. У неділю Великодня всіх ясинуватців радо зустрічали на  Пасхальному фестивалі, організованому Донецьким обласним благодійним фондом Центр соціального розвитку «Міст» спільно з  МБО «Благодійний фонд Костянтина Кондакова, відділом культури та туризму Ясинуватської міської ради та Ясинуватським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Дітлахи прийняли участь в ярмарку солодощів, дегустації трав’яних і фруктових чаїв. Нікого не залишив байдужим  майстер-клас з розпису писанок, які проводили  керівники прикладної творчості міського Дому дитячої та юнацької творчості. Гості свята прийняли участь в благодійній безпрограшній лотереї та «заглянули» в сундучок пророкувань. Особливою популярністю у дітей скористувалась послуга аквагриму, за яку кожний платив, хто скільки може.

Активну участь шкільні колективи прийняли у виставці на пасхальную тематику «Свято писанки». Жодна дитина, яка представила свою роботу на цей конкурс, не залишилась без заохочення -  кожний отримав солодкий подарунок.

В рамках фестивалю проведений благодійний концерт дитячих колективів Дому дитячої творчості та Школи мистецтв. Кожний колектив отримав великий смачний торт від торговельної марки Лучіано. Фестиваль закінчився приємним сюрпризом – на всіх пішов дощ з різнокольорових повітряних кульок.

Але головне дійство відбувалось на сцені – ведучі свята  познайомили глядачів з пасхальними традиціями,  і зал поринув в атмосферу музики і танцю. В  благодійному концерті прийняли участь - танцевальний колектив Дому дитячої та юнацької творчості «Шоу-Денс», театр мод «Мелінда», колективи і солісти Ясинуватської школи мистецтв: ансамбль «Золоті саксофони».

Пасхальні кулічі, які подарував організаторам фестивалю колектив ТОВ «Бінарі-Студіо», дістались міській організації «Спілка багатодітних сімей», які за спеціальними запрошеннями прийшли на свято.

На зібрані на Пасхальному фестивалі кошти – 913 гривень 15 коп. – будуть закуплені набори постільної білизни для малозабезпечених сімей міста.

Перевірити адресність надання допомоги може будь-який житель Донецької області, зателефонувавши по телефону: 06236- 4-29-73, 095-850-06-68 - Олена Василівна, заступник директора Ясинуватського міського центру соціальных служб для сім’ї, дітей та молоді.

Контакти

  • ДОБФ Центр соціального розвитку ”МІст”
  • Ольга Косінова
  •  099-974-57-21
  •  www.center-bridge.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.